Η Ραμόντα Βλαντή "ξαναχτυπά" με αιχμηρές δηλώσεις - «Προτιμώ την Παπαγεωργίου από την...»

Η fashion expert της καρδιάς μας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Ραμόντα Βλαντή

Για ακόμα μία φορά η πασίγνωστη fashion expert Ραμόνα Βλαντή, έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, στην κάμερα του Happy Day καθώς είναι πάντα ειλικρινείς και ευθύς στις απόψεις της, και δεν "μασάει" τα λόγια της. Στις δηλώσεις της, απάντησε μεταξύ άλλων, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για το My Style Rocks, στις οποίες έχει αναφερθεί και εκείνη για δική της συμμετοχή...

Οι δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή

«Σε έναν άντρα κοιτάω τα παπούτσια και τα χέρια του. Δεν με πλησιάζουν εμένα τέτοιοι άνθρωποι, απεριποίητοι , λίγο δύσκολο, πέφτουν οι βαθμολογίες…», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε...«Εγώ να πάρω τηλέφωνο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να προτείνω τον εαυτό μου; Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε πρόκειται. Προτιμώ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

«Είναι πάρα πολύ κακομαθημένη, θα έπρεπε να...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης η Ραμόνα Βλαντή, και δεν δίστασε να μιλήσει "έξω από τα δόντια" όπως κάνει πάντα! Η γνωστή fashion expert απάντησε για το My Style Rocks και για ποιο λόγο δεν την βλέπουμε στο project, για την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και την Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία ήταν μαζί στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

«Μου ταιριάζουν όλα τα concept μόδας. Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι τηλεοπτική και φέρνω νούμερα. Μακάρι να έχετε κι εσείς αυτή την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν με απασχολεί ποια θα είναι παρουσιάστρια του My Style Rocks. Αγαπώ τον Λάκη Γαβαλά.

Την Έλενα Χριστοπούλου τη θέλω στη δουλειά της, στο GNTM, εκεί ήταν φανταστική. Προτιμώ την Ηλιάνα από την Κωνσταντίνα στην παρουσίαση του My Style Rocks. Είμαι ιδανική κριτής για το My Style Rocks, αλλά κάποιοι δεν με θέλουν», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Όσο για την Βρισηίδα ανέφερε πως: «Η Βρισηίδα κατέχει το ριάλιτι πάρα πολύ, το έκανε και στο My Style Rocks. Θα έπρεπε να δουλέψει λίγο με τον εαυτό της γιατί είναι πάρα πολύ κακομαθημένη».