Με μίνι κόκκινο και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα - Έφερε τα ''πάνω κάτω'' η Βοσκανίδου στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μίνι κόκκινο και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα - Έφερε τα ''πάνω κάτω'' η Βοσκανίδου στα μπουζούκια

Η Σία Βοσκανίδου είναι είναι ένα από τα κορίτσια, που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Bachelor στην προσπάθειά της να βρει τον έρωτα μέσα από το τηλεοπτικό προϊόν. Αυτό μπορεί να μην συνέβη, ωστόσο κατάφερε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, θέλοντας έτσι να ξεκινήσει ένα άλλο της όνειρο.

Το τραγούδι είναι κάτι, που την ενδιαφέρει καθώς συχνά ακόμα και μέσα από το ριάλιτι τη βλέπαμε να αφιερώνει τραγούδια, στον άντρα που διεκδικούσε. Σήμερα, έχοντας περάσει κάποιο διάστημα έχει κάνει κάποιες προσπάθειες στο χώρο και η πρόσφατη εμφάνισή της στα μπουζούκια αποδεικνύει πως θέλει να εμπλέκεται στα καλλιτεχνικά ύδατα.

Να τονίσουμε εδώ πως για άλλη μια φορά ήταν εντυπωσιακή, καθώς επέλεξε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα, με ανοίγματα και πέδιλα με μοναδικό στυλ. (Δείτε εδώ την Σία σε μικρή ηλικία).

Η εμφάνιση της Σίας Βοσκανίδου στα μπουζούκια

Σία Βοσκανίδου

«Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να...»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» παραχώρησε συνέντευξη η Σία Βοσκανίδου την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο «The Bachelor». Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι όπου την είδαμε να κυκλοφορεί και το δικό τους κομμάτι.

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων: «Πάντα μου άρεσε, αλλά επαγγελματικά μετά το Bachelor, αφού είχα βγάλει το “Δεν γίνεται”, που το είχα γράψει μέσα στη βίλα. Και μετά μου έγινε η πρόταση να τραγουδήσω σε ένα κέντρο και έτσι συνεχίζω την πορεία μου».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες όχι λίγοι».