Το πραγματικό πρόσωπο της Σίας Βοσκανίδου πριν τις πλαστικές και την συμμετοχή της στο «The Bachelor»

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πραγματικό πρόσωπο της Σίας Βοσκανίδου πριν τις πλαστικές και την συμμετοχή της στο «The Bachelor»

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Αναστασία Βοσκανίδου μέσα από την συμμετοχή της στο «The Bachelor» όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Η ίδια αναμφίβολα ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες που κατάφερε να "κεντρίσει" τις εντυπώσεις αλλά και τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Bachelor, ωστόσο πλέον έχει μπει για τα καλά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ενώ έχει βγάλει και δικό της τραγούδι. Βέβαια, αυτό το οποίο λίγοι γνωρίζουν είναι το γεγονός πως παλιότερα είχε "πειράξει" το πρόσωπο της.

Φυσικά, δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια έχει κάνει πλαστική στα χείλη της μιας και φαίνονται αρκετά πιο "ζουμερά" ενώ έχει φτιάξει και την μύτη της.

Έτσι ήταν η Σία Βοσκανίδου πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Πριν τις πλαστικές επεμβάσεις η Αναστασία Βοσκανίδου

«Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να...»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» παραχώρησε συνέντευξη η Σία Βοσκανίδου την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο «The Bachelor». Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι όπου την είδαμε να κυκλοφορεί και το δικό τους κομμάτι.

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων: «Πάντα μου άρεσε, αλλά επαγγελματικά μετά το Bachelor, αφού είχα βγάλει το “Δεν γίνεται”, που το είχα γράψει μέσα στη βίλα. Και μετά μου έγινε η πρόταση να τραγουδήσω σε ένα κέντρο και έτσι συνεχίζω την πορεία μου».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες όχι λίγοι».