Η άγνωστη αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη για τα παιδικά του χρόνια - «Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου...»

Η εξομολόγηση του στο Mega Καλημέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η άγνωστη αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη για τα παιδικά του χρόνια - «Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου...»

Το πρωί της Παρασκευής 10/6, συνέντευξη στο Mega Καλημέρα έδωσε ο πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής Πάνος Καλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος πρόσφατα έκανε και μία αισθητική επέμβαση, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή του, την απώλεια του πατέρα του, αλλά αποκάλυψε και ότι εγκατέλειψε το σχολείο όταν έμεινε δύο φορές στην πρώτη γυμνασίου, ενώ μίλησε για τη δουλειά στην οικοδομή και στο μανάβικο πριν αποφασίσει να γίνει τραγουδιστής.

Η εξομολόγηση του Πάνου Καλίδη

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να γίνω τραγουδιστής. Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου έμεινα 2 φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα σε οικοδομή, ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης. Αλλά ο πατέρας μου τραγουδούσε και εγώ το είχα μέσα μου. Σιγά σιγά ασχολήθηκα με τα λαϊκά τραγούδια και ήρθε η δισκογραφία. Έγινε μόνο του».

Ενώ για την απώλεια του πατέρα του ανέφερε...

«Υπάρχουν τραγούδια που έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και άλλα στον πατέρα μου, που τον “έχασα” στα 27 μου, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα», απάντησε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με το αν σκέφτεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ερμηνεύει τα τραγούδια του.

«Ο χαμός ενός δικού σου ανθρώπου σε κλονίζει, σε μηδενίζει, σε κάνει να βάζεις μια τελεία στην πορεία της ζωής σου και να ξεκινάς μετά κάτι άλλο. Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να πάθω κατάθλιψη. Ήμουν όλη τη μέρα με αρνητικές σκέψεις και το βράδυ έπρεπε να διασκεδάσω τον κόσμο. Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να φάω και να κοιμηθώ. Επισκέφτηκα ειδικό και πήρα θεραπεία», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής σχετικά με το πώς βίωσε το θάνατο του πατέρα του.