«Θα του δημιουργήσουν πρόβλημα οι...» - Η επική φάρσα του Πάμε Δανάη στον Κώστα Τσουρό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα του δημιουργήσουν πρόβλημα οι...» - Η επική φάρσα του Πάμε Δανάη στον Κώστα Τσουρό

Τα έχασε ο Κώστας Τσουρός με την φάρσα που του έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη». Φυσικά η εκπομπή, που συνηθίζει να κάνει φάρσες σε καλεσμένους της κατάφερε να ξεγελάσει τον δημοσιογράφο, με την βοήθεια της Ελεονώρας Μελέτη.

Η επική φάρσα της Πάμε Δανάη στον Κώστα Τσουρό

Το αποκαλυπτικό βίντεο ανέβηκε στον αέρα της εκπομπής την Παρασκευή 10/6. Μάλιστα μια δημοσιογράφος βρέθηκε με τον Κώστα Τσουρό, υποδυόμενη την συνεργάτιδα της Μπέττυ Μαγγίρα από το πρωινό του Open.

Η δημοσιογράφος του έκανε πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν το τηλεοπτικό του μέλλον, τα ραντεβού του για πιθανή συνεργασία με την Φαίη Σκορδά, ενώ στη συζήτηση μπήκε και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού.

Σε όλες αυτές τις απαντήσεις ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να απαντήσει και ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, τότς παρενέβη η Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας ότι φοράει μικρόφωνα ο συνεργάτης της και οι ερωτήσεις που αφορούν το επαγγελματικό του μέλλον πιθανόν να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Φάρσες βέβαια κάνει και ο ίδιος στους συνεργάτες του

Καλεσμένος στο Night Out την Πέμπτη 24/3 βρέθηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Τσουρός. Μία από τις δοκιμασίες που υποβλήθηκε, ήταν και η τηλεφωνική φάρσα, κάτι που έκανε με αρκετά μεγάλη επιτυχία μπορούμε να παραδεχτούμε!

Στα πλαίσια του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής, ζήτησε από τον καλεσμένο του να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Κώστα Τσουρό να τηλεφωνήσει στην παρουσιάστρια και να της πει ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στην οποία συνεργάζονται.

«Ελεονώρα, έχω ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. Να, ρε παιδί μου, ξέρεις τι; Νομίζω απλά ότι δεν μπορώ να κάθομαι άλλο πλάι στην Φλορίντα. Δεν μπορώ, δεν περνάω καλά με την Φλορίντα. Δεν σταματάει όλη την ώρα να μιλάει. Δεν μπορώ και επειδή καταλαβαίνω και τη δική σου θέση, που δεν μπορείς να παρεμβαίνεις, είμαι ανάμεσα σας και δεν μπορώ αυτά τα βλέμματα μεταξύ σας συνέχεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα Μελέτη να «παγώνει» στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και να απαντάει με ένα ωραιότατο ΜΠΙΠ.