Επέτειος γάμου για Δούκισσα Νομικού και Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Για πάντα το κορίτσι σου»

Η τρυφερή τους φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέτειος γάμου για Δούκισσα Νομικού και Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Για πάντα το κορίτσι σου»

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 10/6 μέρα για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη καθώς έχουν επέτειο και γιορτάζουν 5 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με δύο παιδάκια, τα οποία πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι θα βαφτίσουν.

Η Δούκισσα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή μέρα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Επέτειος γάμου για Δούκισσα Νομικού & Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου ❤️ 5 χρόνια η γυναίκα σου, για πάντα το κορίτσι σου #happyanniversary #myman #family #inlove», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Επέτειος γάμου για Δούκισσα Νομικού & Δημήτρη Θεοδωρίδη

Οι σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με τη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ήταν το καλοκαίρι του 2017 όταν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία μαγική τελετή στη Μύκονο, παρουσία των συγγενών και των αγαπημένων τους φίλων.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο νυφικό, δημιουργία της Σήλιας Κρηθιαριώτη. Ο γάμος έγινε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο, με με θέα τη θάλασσα, η Δούκισσα και ο Δημήτρης είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη.

Η ίδια, παρόλο που είναι πολύ δεμένη με τη δική της οικογένεια (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τη μαμά της), σπάνια αναφέρεται στην οικογένεια του συζύγου της.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι οι δύο κυρίες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και μάλιστα, η πεθερά της πριν από κάποιο καιρό της είχε κάνει δώρο ένα υπέροχο φόρεμά της.

«Κορίτσια με ρωτάτε όλες για το φόρεμα! Είναι ένα παλιό πανέμορφο φόρεμα της πεθεράς μου που μου το χάρισε. Ευτυχώς μου κάνει», είχε αποκαλύψει η ίδια.