Απρόσμενη έκπληξη στο Χάρη Ρώμα στην εκπομπή Super Κατερίνα - Ποια ήταν;

Η αντίδραση του ηθοποιού και σεναριογράφου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Απρόσμενη έκπληξη στο Χάρη Ρώμα στην εκπομπή Super Κατερίνα - Ποια ήταν;

Το πρωί της Παρασκευής 10/6 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα o Χάρης Ρώμας, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε με το γνωστό μεστό του τρόπο στις καταγγελίες σε βάρος γνωστών ηθοποιών, αλλά και σε όλους τους άλλους εμπλεκόμενους.

Κατά τη διάρκεια, είχαν ετοιμάσει στο γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο μία απρόσμενη έκπληξη, που πραγματικά δεν περίμενε και τον ξάφνιασε ευχάριστα.

Η έκπληξη στο Χάρη Ρώμα στην εκπομπή Super Κατερίνα

Μία πολύ αγαπημένη του συνεργάτιδα, η Τζόυς Ευείδη -η οποία πρόσφατα ξέσπασε σε ερώτηση δημοσιογράφου- ήθελε να του πει μια καλημέρα, όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ξεκίνησε η τηλεφωνική επικοινωνία με την ηθοποιό να λέει στο φίλο της: « Τι τα θες, χρυσέ μου; Κάτσε εκεί, κάνε κανένα σίριαλ!»

Έπειτα, ο Ρώμας άρχισε να εγκωμιάζει την στενή του φίλη. «Δε ξέρω έναν άνθρωπο, που να μην αγαπά τη Τζόυς, από τους ανθρώπους στη γειτονιά μου, τον ταξιτζή, τον οδηγό μου...Εκτός του ότι είναι μία σημαντική καλλιτέχνης... έχει γράψει ρόλους που μείνανε... και στο θέατρο. Είναι θαυμάσια ηθοποιός αλλά και άνθρωπος που κάνει τους άλλους ευτυχισμένους γιατί αυτοκαταλύεται, αυτοσαρκάζεται».

«Με τόσα προσόντα γιατί έχω μείνει γεροντοκόρη;» ρώτησε γελώντας η Τζόυς Ευείδη, με την παρουσιάστρια να της λέει «Και μένα όταν με αποθεώνουν τα ίδια λέω...»

«Εμείς δε τσακωνόμαστε ποτέ. Δε μιλάμε για 5 λεπτά. Χαζομάρες μόνο» απάντησε η ηθοποιός σε ερώτηση της παρουσιάστριας, με τον Ρώμα να συμφωνεί:« Τίποτα. Με την Τζόυς είμαστε συγκρουσιακοί μόνο σε ακραίες περιπτώσεις αγενών και ανήθικων ανθρώπων»

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για τους κατηγορούμενους καλλιτέχνες

Ο Ρώμας παραμένει ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, αφού οι σειρές που έχει γράψει και οι ρόλοι που έχει υποδυθεί τον έχουν χαρακτηρίσει. Μάλιστα όταν μπήκε στο πλατό η Κατερίνα Καινούργιου τον αποκάλεσε «ο δήμαρχος της καρδιάς μας» αναφερόμενη στο «Καφέ της Χαράς» όπου πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος πριν λίγες μέρες μας ξύπνησε μνήμες από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αναρτώντας στο instagram φωτογραφία του με την Ελένη Ράντου 23 χρόνια μετά(δείτε εδώ τι έγραψε).

«Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει απλά από μια γνωστή μου ότι είχε άσχημη συμπεριφορά, ωστόσο αυτό έχει μεγάλη διαφορά από τα περιστατικά για τα οποία κατηγορούνται». Είμαι της άποψης ότι όσοι εμπλέκονται σε αυτή και σε παρόμοιες υποθέσεις και είναι ένοχοι θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα της κακοποιητικής τους συμπεριφοράς και της κατάχρησης εξουσίας που έκαναν. Δεν αρκεί ένα συγγνώμη ή η ειλικρινής τους μεταμέλεια».

Για το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον από τους κατηγορούμενους σε περίπτωση που αθωώνονταν απάντησε:

«Εάν φτάναμε στο σημείο η ελληνική δικαιοσύνη να τους αθωώσει, πράγμα που θα γινόταν με στοιχεία τότε ενδεχομένως θα συνεργαζόμασταν. Βέβαια έχουν γίνει αδικίες και από τη δικαιοσύνη σε κάποιες υποθέσεις. Ωστόσο δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ταλαντούχος. Αυτός που έχει ταλέντο, πρέπει να ακολουθεί και έναν ηθικό δρόμο. Δεν μπορώ να δεχτώ το ταλαντούχος για ανθρώπους που κατηγορούνται για τέτοια παραπτώματα και δεν το λέω για κάποιον προσωπικά».