Τέλος η αγωνία για την Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος η αγωνία για την Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Στιγμές αγωνίες ζουν χιλιάδες έφηβοι αυτές της ημέρες, καθώς έχουν ξεκινήσει τις Πανελλαδικές εξετάσεις τους που θα καθορίσουν σε ποια σχολή θα φοιτήσουν από τον Σεπτέμβριο (δείτε εδώ τις απαντήσεις στα οικονομικά, την ιστορία και την φυσική).

Ανάμεσα σε αυτούς και ο μεγάλος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο οποίος έδωσε σήμερα 10/6 το τελευταίο μάθημα στις Πανελλήνιες εξετάσεις και αποχαιρετά το σχολείο μια για πάντα.

Τέλος η αγωνία για την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φυσικά σε κάθε του βήμα ήταν στο πλευρό του η μητέρα του, Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ούσα πολύ ενεργή στα social media αποφάσισε να κάνει μια αφιέρωση στον γιο της και να μιλήσει δημοσίως για την υπερηφάνεια που νιώθει προς εκείνον.

«Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που τελείωσαν τις πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα. Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, να θυμάστε ότι πολλές φορές η ζωή έχει για εμάς υπέροχα σχέδια ,που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε σκεφτεί ή φανταστεί. Τώρα ξεκινούν όλα. Παιδί μου, πόσο περήφανη είμαι για σένα! Πόσο Σ´αγαπώ! Και πόσο δεν εξαρτάται αυτό από βαθμούς κ σωστές απαντήσεις... Σ´ευχαριστώ που είσαι ο άνθρωπος που είσαι!», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαθανατίζει την ανιψιά της στις διακοπές τους στην Τήνο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, που διατηρούν έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Συχνά, λοιπόν, δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μαζί με τους δύο γιους της, αν και αυτό το διάστημα έχει ξετρελαθεί με την ανιψιά της και δεν το κρύβει.

Έτσι, αφού έφτασε στο πανέμορφο νησί της Τήνου λίγες ώρες πριν, αυτή τη φορά έχοντας δίπλα της και την αδερφή της και την αγαπημένη της ανιψιά για συντροφιά, προχώρησε σε κάποιες αναρτήσεις από τις πρώτες τους στιγμές εκεί.

Ο ενθουσιασμός της για το μικρό κορίτσι που της έχει κλέψει την καρδιά, δεν έχει τέλος, καθώς κάθε φωτογραφία την συμπεριλαμβάνει. Μαζί της παίζουν και τα παιδιά της και το γεγονός πως μπορεί να χαρεί λίγες στιγμές με την οικογένειά της μακριά από την φασαρία της πόλης είναι ανεκτίμητο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ανιψιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η οικογένεια της Ντορέττας Παπαδημητρίου