Καλομοίρα : Διέσχισε τον Ατλαντικό για να χαρεί τα κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας

Πού θα βρεθεί η γνωστή τραγουδίστρια με την οικογένειά της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Καλομοίρα : Διέσχισε τον Ατλαντικό για να χαρεί τα κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας

Την Καλομοίρα Σαράντη την γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story» του 2004 στο οποίο βγήκε και νικήτρια. Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, αλλά και η εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision το 2008, όπου κατέκτησε την 3η θέση. Και εκεί πάνω στο απόγειο της καριέρας της η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να τα μαζέψει και να γυρίσει στην Αμερική.

Η ελληνοαμερικάνα καλλιτέχνιδα από τότε επισκέπτεται συχνά - πυκνά την Ελλάδα, άλλοτε για επαγγελματικούς λόγους και άλλοτε για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την οικογένειά της. Ακόμα και μακριά βέβαια φροντίζει να έχει αλληλεπίδραση με τους followers της , αφού ανεβάζει συχνά φωτογραφικό υλικό, όπως η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε μα μαγιό από την Καραιβική και μας άφησε άφωνους(δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Η Καλομοίρα στην Ελλάδα ακόμα μια φορά

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» ανέφερε σήμερα το πρωί σε ρεπορτάζ της ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται μαζί με τον άντρα της και τα παιδιά τους στην Ελλάδα, όπου εκτός από επαγγελματικές υποχρεώσεις θα επισκεφτούν και τα ελληνικά νησιά για διακοπές.

Υπενθυμίζεται ότι το 2006, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη. Αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2012) και την Αναστασία (γενν. 21 Ιουλίου 2016).

Σκέφτονται να γυρίσουν μόνιμα μετά από 13 χρόνια

Η τραγουδίστρια εξέπληξε τους πάντες όταν δήλωσε πριν λίγους μήνες ότι πιθανόν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Είχε συζητήσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής της στη Eurovision, εκπροσωπώντας ξανά την Ελλάδα στο διαγωνισμό του 2022 που έγινε το Μάιο στην Ιταλία με νικήτρια την Ουκρανία. Ωστόσο αυτή η προοπτική ναυάγησε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η Καλομοίρα όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους να μεγαλώσουν εδώ.