«Εμείς θα το πάρουμε» - Η αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη για το Cash or Trash

Το είχε διαισθανθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εμείς θα το πάρουμε» - Η αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη για το Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 10/6, και μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει στην τηλεόραση, αυτόν της παρουσίασης του Cash or Trash.

Η ίδια ανέφερε πως δεν γνώριζε πως υπήρχαν κι άλλα ονόματα που δοκιμάστηκαν ή που προτάθηκαν για την παρουσίαση του σόου, ωστόσο όταν βρέθηκε εκεί ένιωσε πως η θέση ήταν δική της. Η παρουσιάστρια τόνισε, μάλιστα, πως και τα νούμερα πηγαίνουν πολύ καλά, ωστόσο οι τελευταίες ενδείξεις φανερώνουν μία πτώση.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη για το Cash or Trash

«Δεν είχα πει σε κανέναν τίποτα, μέχρι να υπογράψω. Ο Γιώργος ο Εφραιμίδης, ο οποίος είναι και ο πρότζεκτ μάνατζερ, κάποια στιγμή με είχε καλέσει στο πρωινό του STAR, και είχα πάει δυο τρεις φορές και δεν έχω ακουστικό, αλλά είδε ότι υπαρχει μία αντίληψη, μία αμεσότητα με την τηλεόραση,

το είχε βάλει στο μυαλό του και όταν μετά ήρθε αυτό το φορμάτ και πήραν τα δικαιώματα από το εξωτερικό, γιατί είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες, αυτή τη στιγμή, εκπομπές, παίζεται σε πάρα πολλές χώρες στην Ευρώπη», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με πρότεινε, με πήρε μία μέρα τηλέφωνο και μου λέει "θέλεις να το παρουσιάσεις;". Του λέω "γιατί όχι". Όταν πήγα να κάνω το δοκιμαστικό μαζί με τον Αλέξανδρο που πήγαμε, δεν ήξερα ότι είχαν πάει κι άλλοι και εκεί κατάλαβα...

Μάλιστα όταν βγήκαμε έξω μου λέει ο Αλέξανδρος "τι λες, κυρία" και του λέω "εμείς θα το πάρουμε", το διαισθάνθηκα».

«Δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά...»

Το βράδυ της Τετάρτης 25/5, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η λαμπερή Δέσποινα Μοιραράκη ή αλλιώς η Βασίλισσα των Χαλιών όπως την αποκαλούν εξαιτίας της τεράστιας καριέρας της πάνω σε αυτό το κομμάτι. Η αγαπητή επιχειρηματίας, η οποία πλέον έχει αναλάβει και το κομμάτι της παρουσίασης στο Cash and Trash, πήγε στο The 2night Show και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και την οικογένειά της, με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένη.

«Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα».