Τέλος η εκπομπή ''Eλένη'' - Το ανακοίνωσε η Μενεγάκη μπροστά στους συνεργάτες της

Εξήγησε αναλυτικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέλος η εκπομπή ''Eλένη'' - Το ανακοίνωσε η Μενεγάκη μπροστά στους συνεργάτες της

H Eλένη Μενεγάκη βγήκε στον αέρα με την προγραμματισμένη της εκπομπή ''Ελένη'' την Παρασκευή 10/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε για τη ροή του υπόλοιπου προγράμματος πήρε την απόφαση να ανακοινώσει στους αγαπημένους της τηλεθεατές το τέλος της για τη φετινή σεζόν.

Η παρουσιάστρια με πολύ ανεβασμένη διάθεση δήλωσε πως εκείνη και οι συνεργάτες της θα εξακολουθούν να λένε νέα και ειδήσεις στο κοινό για όλον τον Ιούνιο, αφού έχει προγραμματιστεί να πέσει αυλαία την 1η Ιουλίου. Μέχρι τότε δε θα αλλάξει τίποτα, παρά μόνο η μία ημέρα, που έχει ήδη ανακοινώσει πως θα είναι εκτός αέρα.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την ημερομηνία τελευταίας εκπομπής

Ελένη Μενεγάκη

Οι ''φαρμακερές'' ατάκες της Μενεγάκη προς τους συνεργάτες της

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και αποφάσισε να πειράξει όλους τους συνεργάτες της, που παρευρίσκονταν στο πλατό. Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού το τελευταίο διάστημα τα νούμερα της εκπομπής που έφτασαν έως και(δείτε εδώ αναλυτικά) δε μπορούν παρά να δικαιώνουν την ίδια και τους συνεργάτες της.

Πρόσφατα η Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα πότε θα πέσει αυλαία στην εκπομπή μέσα στο καλοκαίρι και οι μέρες που απομένουν πλεόν είναι μετρημένες(δείτε εδώ την επίσημη ημερομηνία του φινάλε).

Η παρουσιάστρια ανέφερε με αφορμή την κακοκαιρία χθες το βράδυ:

«Σήμερα ήρθε η αρχισυντάκτρια και μου είπε «τον βγάλαμε τρελό τον Σάββα, αλλά να που είχε δίκιο… Πραγματικά, είχες δίκιο…»!
Και ο Σάββας Πούμπουρας της απάντησε μεταξύ άλλων: «Θα γίνω κι εγώ μετεωρολόγος…» με την Ελένη να απαντά: «θα πας και σε άλλες θέσεις, ωραίος τρόπος…»!

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Εμένα οι αντοχές μου ακριβώς θα μου είναι μέχρι το τέλος της σεζόν». Με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Εντάξει ρε παιδιά ένας μήνας έμεινε, σα νεράκι τρία χρόνια πέρασε η φετινή σεζόν» και ξέσπασαν σε γέλια μιας και δεν είναι τυχαίο που ανέφερε τον αριθμό τρία αφού τόσο εκείνη όσο και ο Δημήτρης έχουν συμβόλαιο με το Mega τρία χρόνια!

Τέλος ο Πούμπουρας της είπε:

«Μυρίζεις ωραία Ελένη μου…». Και η Ελένη του είπε «Το δυσάρεστο ήταν να μου πεις βρωμάς Ελένη μου. Ευτυχώς που λες ότι μυρίζω ωραία… και γελάει, μπορεί και να με κοροϊδεύει… αλλά ξέρω ότι μοσχομυρίζω»!