«Εξαφανίστηκα από...» - Ο Μίλτος Μακρίδης αποκαλύπτει για την οικονομική του καταστροφή 22 χρόνια μετά

«Το σοκ ήταν τεράστιο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εξαφανίστηκα από...» - Ο Μίλτος Μακρίδης αποκαλύπτει για την οικονομική του καταστροφή 22 χρόνια μετά

Πέρα από την Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Μίλτος Μακρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6, και προχώρησε σε αποκαλύψεις για όλα όσα συνέβησαν το 2000 με την οικονομική καταστροφή που έζησε. Βέβαια, η δικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε 20 χρόνια μετά.

Ο ίδιος εξήγησε πως από την μία μέρα στην άλλη όλα άλλαξαν στη ζωή του με δραματικό τρόπο. Η εμπερία αυτή ήταν ιδιαίτερα τραυματική και έπρεπε να μπει στη διαδικασία να ξεφύγει από την δύσκολη αυτή κατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερο για να μπορέσει να προχωρήσει.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Μακρίδη για την οικονομική του καταστροφή

«Ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν υψηλά ιστάμενο στέλεχος σε κρατική τράπεζα έκλεβε τους πελάτες της τράπεζας. Για μένα ξεκίνησε αυτή η ιστορία το 2000 και η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε τώρα στο λοκ ντάουν, 20 χρόνια μετά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Εξαφανίστηκα από την τηλεόραση. Το σοκ ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να στο περιγράψω. Όταν υποστείς ένα μεγάλο σοκ στη ζωή σου, μια τραυματική εμπειρία, όλοι οι επιστήμονες σού λένε ότι πρέπει να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το ξεπεράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, να το αφήσεις πίσω σου».

«Πώς γίνεται όταν επί 20 χρόνια δικάζεις και πρέπει να τα θυμάσαι συνέχεια και να τα αναπαριστάς μέσα σου για να μπορέσεις να τα πεις στην αίθουσα του δικαστηρίου; Πώς γίνεται; Δεν γίνεται!», κατέληξε.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Μίλτος Μακρίδης γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1968. Είναι δημοσιογράφος και παράλληλα ασχολήθηκε με τα media από το 1987. Μετά από την οικονομική περιπέτεια που έζησε βρήκε ξανά στέγη σε διάφορα τηλεοπτικά σόου και παραγωγές στην Κύπρο.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα άλλο οικονομικό ζήτημα, αυτό της αποδοχής της κληρονομίας του αγαπημένου του προσώπου, γεγονός που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μαζί με τον αδερφό του, Ηλία.