Ντάνιελ Νούρκα: «Στην αρχή όταν με έβλεπαν οι γονείς μου στη σειρά ήταν λίγο...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ντάνιελ Νούρκα: «Στην αρχή όταν με έβλεπαν οι γονείς μου στη σειρά ήταν λίγο...»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) ο Ντάνιελ Νούρκα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του καθώς τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Στην αρχή όταν με έβλεπαν οι γονείς μου στη σειρά ήταν λίγο περίεργο». Από την άλλη αποκάλυψε πως πήρε το πτυχίο του στις σπουδές του, ωστόσο για βιοποριστικούς λόγους αναγκάστηκε να δουλεύει και τα απογεύματα. (Δείτε επίσης εδώ όλα όσα έχει αναφέρει για τον ρατσισμό που έχει βιώσει)

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Νούρκα

«Πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα...»

Ο Ντάνιελ Νούρκα παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Κοκκολάκη και την κάμερα του Breakfast@Star, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 7/6. Αφορμή στάθηκε η επικείμενη περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μεταξύ άλλων, το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη συνεργασία με την Τζένη Καζάκου, η οποία πρόσφατα ''ξέσπασε'' για τις συγκρίσεις που της κάνουν.

Ο Ντάνιελ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, μιλούσαμε με την Τζένη Καζάκου με μηνύματα στα social media, βγήκαμε για έναν καφέ οπότε όταν με κάποιον άνθρωπο έχει βρεθεί και εκτός δουλειάς, όπως και να το κάνεις, δημιουργείται μια διαφορετική σύνδεση στο παίξιμο».

«Ο μάνατζερ στο πρακτορείο μοντέλων που βρισκόμουν ήξερε ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την υποκριτική, έψαχνα για σχολές εκείνη την περίοδο και έμαθε ότι ψάχνουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου για τον συγκεκριμένο ρόλο και ήρθαμε σε επαφή. Μιλήσαμε, πέρασα από οντισιόν και με πήραν».