Την έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα - «Λιώνει» η Χαρά Παππά δίπλα στον νέο της σύντροφο

Η ανάρτηση στο Tik Tok

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα - «Λιώνει» η Χαρά Παππά δίπλα στον νέο της σύντροφο

Έχουν περάσει ήδη χρόνια από όταν η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να πάρουν τις αποστάσεις και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Και όσο ο Τούρκος ηθοποιός έχει επικεντρωθεί στην καριέρα του, η Χαρά Παππά είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, και δεν το κρύβει (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό της).

Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγω και για... συγκατοίκηση! Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το ζευγάρι είναι αχώριστο, κάθε μέρα όλη μέρα μαζί οπότε στις σκέψεις του υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να μείνουν στο ίδιο σπίτι αφού ο έρωτάς τους είναι φρέσκος και θέλουν να το ζήσουν στο 100%.

Λιώνει η Χαρά Παππά για τον νέο της σύντροφο

Το πόσο ερωτευμένη είναι βέβαια αυτό είναι μια άλλη συζήτηση και όπως γράφει και η ίδια σε μια ανάρτησή της στο Tik Tok, της αρέσει ο εαυτός της, αλλά της αρέσει περισσότερο ο εαυτός της όταν είναι μαζί του.

Ο Μπουράκ Χακί απαντάει ανοιχτά για την επανασύνδεση με τη Χαρά Παππά

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο Μπουράκ Χακί, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ξανά μαζί με την πρώην σύντροφό του, Χαρά Παππά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή του στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και στη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση.

«Με τη Χαρά Παππά ήμασταν κοντά στο γάμο και ήταν γραφτό να μην γίνει, αλλά δεν μπορείς να προγραμματίσεις το μέλλον. Ακόμα την αγαπώ και είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο για εμένα και πάντα θα είναι.

Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να είμαστε μαζί. Περάσαμε ωραία μαζί και είναι καλύτερα να κρατήσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ηθοποιός.