Με αποκαλυπτικό χρωματιστό μπικίνι - Η Κέισι Μίζιου ποζάρει και ''ρίχνει'' το Instagram

Aναστάτωσε τα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με αποκαλυπτικό χρωματιστό μπικίνι - Η Κέισι Μίζιου ποζάρει και ''ρίχνει'' το Instagram

Η Κέισι Μίζιου ήταν μία από τις παίκτριες του GNTM που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους και την εξέλιξή τους. Σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και μάλιστα, είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Έτσι, συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της -τόσο από την επαγγελματική όσο και από τν προσωπική της ζωή- και να μοιράζεται πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της, ανεβάζοντας για ακόμα μία φορά τη θερμοκρασία στα social media, όπως έκανε πρόσφατα και η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Το μοντέλο έχει επιλέξει ένα halter neck χρωματιστό ριγέ μπικίνι με ιδιαίτερο δέσιμο μπροστά. Η ανάρτηση συνοδευόταν από τη χαρούμενη λεζάντα: «Το καλοκαίρι είναι η εποχή των φωτεινών χρωμάτων».

Η ανάρτηση της Κέισι Μίζιου

Κέισι Μίζιου με μαγιό ανάρτηση

Κέισι Μίζιου με μαγιό

Κέισι Μίζιου με μπικινι

Κέισι Μίζιου με μαγιό

Η μεγάλη αλλαγή της Κέισι Μίζιου μετά το GNTM

Μπορεί η Κέισι Μίζιου να μην κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στο GNTM ωστόσο η αλήθεια είναι πως μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι, έχει δουλέψει πολύ στον χώρο της μόδας και έχει εξελιχθεί σε ένα εκπληκτικό μοντέλο.

Η Κέισι μάλιστα τους τελευταίους μήνες κατάφερε να απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης καθώς χώρισε με τον αγαπημένο της Δημήτρη ωστόσο τα ξαναβρήκαν μέσα στο καλοκαίρι.

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέισι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, τόλμησε να κάνει αυτό που φοβούνται οι περισσότερες γυναίκες, δηλαδή να κόψει τα μαλλιά της, κοντό καρέ.

Η αλλαγή είναι μεγάλη και η αλήθεια είναι πως το νέο της μαλλί, της πάει πάρα πολύ.

Κέισι Μίζιου μαλλιά