«Δεν ξέρω αν πρέπει να την ζητήσω από τον...» - Γάμος για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου

«Αν δεν βρει μέχρι του χρόνου...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρω αν πρέπει να την ζητήσω από τον...» - Γάμος για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου

Κέφια είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6 ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος «άνοιξε την εκπομπή του» με την αγαπημένη του φίλη και πρώην συνεργάτιδα, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι. Φυσικά όλο αυτό δεν θα έμενε ασχολίαστο από τον παρουσιαστή, ο οποίος στάθηκε σε έναν συγκεκριμένο πίνακα.

Παντρεύεται ο Νίκος Μουτσινάς την Κατερίνα Καινούργιου

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν αυτό το σπίτι έχει κουζίνα ή αν υπάρχει κάποιος λόγος που η παρουσιάστρια δεν την δείχνει ποτέ, ενώ συνέχισε πως η έλλειψη κουζίνας φταίει που δεν έχει άντρα - που ψάχνει απεγνωσμένα - καθώς εκείνος δεν θα θέλει να τρώει μόνο delivery.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρότεινε μάλιστα πως αν μέχρι του χρόνου δεν έχει βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της, την παντρεύεται ο ίδιος. Και έπειτα αναρωτήθηκε αν θα πρέπει να ζητήσει το χέρι της από τον Νίκο Κοκλώνη.

Ραγδαίες εξελίξεις ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε σεζόν του στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά για το «Καλό Μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής, έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ επομένως παραμένει κανονικά στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως αποκάλυψε ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (8/6)... διαβάστε τη συνέχεια στο TV-24.gr