«Έτυχε να μην προχωρήσουν οι γάμοι...» - Συγκινεί η Βάσια Παναγοπούλου για τη μητρότητα

«Ήθελα πολύ να γίνω μητέρα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έτυχε να μην προχωρήσουν οι γάμοι...» - Συγκινεί η Βάσια Παναγοπούλου για τη μητρότητα

Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή 10/6 και μιλώντας πολύ εξομολογητικά για τη ζωή της συγκίνησε για την απώλεια που βίωσε σε πολύ μικρή ηλικία αλλά και για το πως έχει λειτουργήσει μέσα της η μητρότητα.

Η ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών και με μεγάλη ειλικρίνεια στο ύφος της δήλωσε πως αν μπορούσε θα είχε κάνει και περισσότερα. Ούσα φυσικά ευχαριστημένη με ό,τι έχει αποκτήσει σήμερα απολαμβάνει να μιλάει για τα παιδιά της, καθώς τώρα που είναι στην εφηβεία δεν έχει καλύτερο από το να τα βλέπει να μεγαλώνουνε και διαμορφώνονται.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Παναγοπούλου για τη μητρότητα

«Ναι έκανα τρία παιδιά και θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά περισσότερα. Έτυχε να μην προχωρήσουν οι γάμοι, οι σχέσεις και γι αυτό και δεν έκανα παραπάνω. Αγαπώ τα παιδιά με τρέλα!

Και δεν κουράστηκα ποτέ από τον πρώτο καιρό .Τώρα που έχω δύο έφηβους, που είμαστε σε συνδιαλλαγή τα πράγματα δεν είναι εύκολα, τους βλέπω να μεγαλώνουν και τους καμαρώνω».

«Αν δεν μάθεις το παιδί να σέβεται τις γυναίκες, δεν περιμένουμε ότι θα καλυτερεύσει ο κόσμος»

Το πρωί της Παρασκευής, η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Καλοκαίρι #not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις περιπτώσεις βιασμών, κακοποιήσης και δολοφονίας που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο τον τελευταίο καιρό, με τελευταία αυτή στη Φολέγανδρο.

«Θεωρώ ότι οι μαμάδες των αγοριών έχουν τεράστια ευθύνη. Αν δεν μάθεις τον γιο σου να σέβεται πρώτα εσένα… Γιατί έχω δει γιους να φέρονται αισχρά στις μάνες τους. Στο όνομα της υπέρμετρης αγάπης οι μαμάδες πολλές φορές δέχονται συμπεριφορές, που δεν έχουν σεβασμό. Αν δεν μάθεις το παιδί σου να σέβεται εσένα και τις γυναίκες, δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα καλυτερεύσει ο κόσμος. Είμαι πολύ αυστηρή με τους γιους μου.

Έχω βάλει μέχρι και τιμωρία στον γιο μου γιατί μίλησε άσχημα σε μια κοπέλα. Του είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά, δεν μπορεί να ντρεπόμαστε λόγω συμπεριφοράς. Πρέπει να μάθεις ότι σε όποια γυναίκα είτε είναι η δασκάλα σου είτε η φίλη σου είτε η συμμαθήτριά σου, την σέβεσαι.

Αν από την άλλη ένα παιδί δει τον πατέρα του να μιλά άσχημα στη μητέρα του, τι παράδειγμα θα πάρει; Το κορίτσι πρέπει να μάθει να στέκεται στα πόδια του κι ότι δεν είναι ένδειξη αγάπης ούτε να σε βρίσει ο άλλος κι εσύ να υποχωρείς, ούτε να σε χτυπήσει και να πεις το κάνει από ζήλια. Έχω ζήσει σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο τέτοια συμπεριφορά κι είχε αποδεχτεί να υπάρχει κάμερα να την παρακολουθεί. Όπου πήγαινε της έλεγε άνοιξε το κινητό ή την κάμερα να δω που είσαι».