«Πέρασε η εποχή μου» - Ο Γιώργος Αλκαίος εξομολογείται για την καριέρα του στο τραγούδι

Απείχε 3 ολόκληρα χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πέρασε η εποχή μου» - Ο Γιώργος Αλκαίος εξομολογείται για την καριέρα του στο τραγούδι

Ο Γιώργος Αλκαίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6, και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την επιλογή του να απομονωθεί τελείως στο νησί της Μήλου, γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει αναλυτικά σε μία συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από 11 χρόνια στο νησί και 3 ολόκληρα χρόνια αποχής από την μουσική, επιστρέφει στη σκηνή, με ένα διαφορετικό στυλ, θα έλεγε κανείς, καθώς και ο ίδιος θεωρεί πως αυτό που έκανε προηγουμένως δεν μπορεί να το συνεχίσει και τώρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου για την καριέρα του

«Δεν γινόταν να συνεχίσω αυτό που έκανα πριν, πέρασε η εποχή μου. Είχα ένα χαρακτηριστικό έβλεπα τι έρχεται. Δεν ήθελα να μείνω σε αυτό που ήξερα να κάνω και ήθελα να πάω παρακάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Την έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια - Τον κυνηγούσε στον αέρα της εκπομπής η Μενεγάκη

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, ξεκίνησε με έναν διαφορετικό τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5, καθώς ο Γιώργος Αλκαίος "άνοιξε την αυλαία" τραγουδώντας ένα από τα τραγούδια του. Η επιστροφή του στον μουσικό χώρο είναι γεγονός. Αφού τελείωσε, η παρουσιάστρια έσπευσε να τον καλωσορίσει, αλλά η αντίδρασή του δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό.

Η ίδια ανέφερε πόσο ενθουσιασμένη ήταν που μετά από τόσο καιρό είχε δίπλα της τον τραγουδιστή και καθώς τελείωνε με την θερμή υποδοχή της, εκείνος αστειευόμενος την αποχαιρέτησε και προσποιήθηκε πως αποχωρεί από το πλατό, με την Ελένη Μενεγάκη να τον κυνηγά στο στούντιο και να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

«Μας χαιρέτησες πριν δέκα χρόνια και πόσο χαίρομαι που σήμερα σε έχω εδώ κοντά μου. Μου φαίνεται σα ψέμα, σε αγγίζω, σε ακουμπάω και χαίρομαι, γιατί εγώ δεν πρόλαβα τότε να σε αποχαιρετήσω γιατί νομίζω ότι κανείς μας δεν ήξερε ότι πήρες μία απόφαση να φύγεις και πόσο… Σε λαχαταρήσαμε, σε πεθυμήσαμε Γιώργο! Επιτέλους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και ο Γιώργος Αλκαίος απάντησε: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ…». Η Ελένη, όμως, συνέχισε: «Τον απολαύσαμε και πριν ξεκινήσουμε που έκανε πρόβα…», με τον ίδιο να εξαφανίζεται: «Σας ευχαριστούμε πολύ! Γεια σας! Καλό μεσημέρι!». Η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και φώναξε: «Πού πας καλέ;» και ταυτόχρονα έτρεξε από πίσω του.