«Θα καεί με όλα τα...» - Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό από την παιδική του ηλικία

Τα έκανε όλα για ένα βιβλίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα καεί με όλα τα...» - Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό από την παιδική του ηλικία

Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Παρασκευή 10/6 και αναφέρθηκε, πέρα από την γνωριμία του με την Ρούλα Κορομηλά, σε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη όταν ήταν ακόμα ανήλικος. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε έναν τσακωμό του με την δασκάλα του στο σχολείο εξαιτίας ενός βιβλίου που είχε στα χέρια του.

Το βιβλίο αυτό το είχε αγοράσει μαζεύοντας χρήματα από το χαρτζιλίκι που του έδινε η μητέρα του για να φάει και ήταν ένα αφιέρωμα στην Μέριλιν Μονρό. Η καθηγήτριά του έπεσε πάνω σε μία επίμαχη φωτογραφία της και ο ίδιος κατέληξε στο γραφείο της διευθύντριας να υποδύεται την σταρ του χόλιγουντ.

Ο τσακωμός του Τάκη Ζαχαράτου με την δασκάλα του

«Περνάω από ένα αφισάδικο και βλέπω την Μέριλιν. Ιδέα δεν έχω τώρα πέντε χρονών πια είναι. Την θυμάμαι ακόμα την μαυρόασπρη φωτογραφία. Μπήκε η πετριά εκείνη την ώρα και με χτύπησε "ποια είναι αυτή".

Και περνώντας τα χρόνια, μου έδινε η μαμά μου λεφτά να πάρω τυρόπιτα, δεν έπαιρνα, αποθήκευα, γιατί είχα δει ένα βιβλίο του Νόρμαν Μέιλερ για την Μέριλιν, το οποίο βέβαια ήταν πολύ κουλτουρέ για ένα παιδάκι, που είχα φτάσει πια 8.

Και πήγα και πήρα αυτό το βιβλίο και το κουβαλούσα πάντα μαζί μου. Κάποια στιγμή, στο σχολείο, το είχα ντύσει με εσημερίδα, γιατί ήθελα πάρα πολύ να την έχω μαζί μου την Μέριλιν, ήταν ο άγγελός μου, και έχει έρθει μία ξινή κυρία, η οποία δεν με συμπαθούσε καθόλου, η οποία μπήκε στην τάξη μια μέρα και μου λέει "Εσύ βούλωστο".

Κάποια στιγμή, δείχνω εγώ στη συμμαθήτρια δίπλα τη Μέριλιν, που φυσάει ο αέρας το φόρεμα, και λέει "τι είναι αυτό", λέω κι εγώ "είναι ένα βιβλίο της Μέριλιν" και της το δίνω με μία αθωότητα και πέφτει στη γυμνή φωτογράφιση της Μέριλιν και μου λέει "είναι πορνογραφικό υλικό, θα πάει να καεί με όλα τα πορνογραφήματα του σχολείου".

Λέω "έτσι είσαι, τώρα θα δεις". Και σηκώνομαι και της λέω "Ζηλεύεις την Μέριλιν, γιατί δεν θα την φτάσεις ποτέ σου" και βγαίνω και ρίχνω μία μπαμ στην πόρτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Σωτήρη σταμάτα θα...»

Την ίδια ημέρα, σχολίασε και τα γενέθλια υπερπαραγωγή που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τα πόσα χρόνια έκλεισε), ενώ ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι λατρεύει τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση και ότι ήθελε πάση θυσία να τους μιμείται στην παράστασή του, ενώ πρόσθεσε ότι και η Αγγελική Νικολούλη είναι ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελε να απουσιάζει από το σόου του.

«Δεν ήταν έχω κάνει ποτέ προς το παρόν. Σκέφτηκα όμως ότι θα ήταν πάρα πολύ ωραίο η Αγγελική να ρίξει φως στην υπόθεση του ζευγαριού.

Κάθομαι και ψάχνω την Αγγελική που βγαίνει πάντα με αυτόν τον Σωτηράκη και με αυτά τα χαρτιά...», ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος και ξεκίνησε να την μιμείται.