«Μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα» - "Καταπέλτης" ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον Λευτέρη Πανταζή

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα» -

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος λίγες ημέρες πριν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε "ανοιχτά" για τα παράπονα που έχει από τους συναδέλφους του. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, για τον οποίο θεωρεί πως του έχει συμπεριφερθεί πολύ άσχημα.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως του "έκλεβε" τα τραγούδια του, γνωρίζοντας πως θα γινόντουσαν μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα τον αποτρέψει από το να του μιλάει, διότι δεν κρατάει κακία. Φυσικά, όμως, στεναχωρήθηκε και προσπάθησε να το συζητήσει μαζί του πολλές φορές.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη για τον Λευτέρη Πανταζή

Έχετε παράπονο από το πώς σας συμπεριφέρθηκαν κάποιοι συνάδελφοί σας. Τους το έχετε πει;

Όχι είναι δικαίωμά τους. Ακόμα και σε κάποιες φιλανθρωπίες, μου έλεγαν οι επιχειρηματίες να μην πάω γιατί θα έφευγαν οι συνάδελφοι αν πήγαινα. Έτσι έκανα μόνος μου φιλανθρωπικά, ό,τι μπορούσα. Τουλάχιστον νιώθω όμορφα γι’ αυτά που κατάφερα. Εγώ πάντα τους έβλεπα όλους με αγάπη κι ας ήξερα ότι με έβριζαν.

Με τον Λευτέρη Πανταζή που είπατε ότι σας είχε στενοχωρήσει, τα έχετε βρει;

Πολύ με έχει στενοχωρήσει ο Λευτέρης. Όταν μεσουρανούσα, ο Λευτέρης είχε βγάλει ελάχιστα τραγούδια και τον άκουσα μου άρεσε, τον βοήθησα όπως μπορούσα και τον σύστησα και την εταιρία με την οποία συνεργαζόμουν τότε. Τον συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά μου έκανε πάρα πολλά. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής αλλά πάντα προσπαθούσε να κάνει τον Βοσκόπουλο κι εμένα.

Γιάννης Φλωρινιώτης

Έκανα ένα τραγούδι το οποίο θα γινόταν μεγάλη επιτυχία και μόλις το άκουσε, το έκανε εκείνος. Το ίδιο συνέβη και με ένα ντουέτο που θα έκανα με την κόρη μου, πάλι το έκανε εκείνος. Μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά δεν μπορώ να τον μισήσω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Το συζητήσατε μαζί του;

Πολλές φορές. Και μάλιστα τον έχω συχωρήσει στο παρελθόν, αλλά μου έκανε μετά χειρότερα. Αυτό το παιδί είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου». Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν έκανε την καριέρα του Βοσκόπουλου ή τη δική μου γι’ αυτό και κάνει ό,τι κάνει.

Τα πρώτα λόγια του μέσα από το νοσοκομείο

Από τις 30/12 ταλαιπωρούνταν με την κατάσταση της υγείας του ο Γιάννης Φλωρινιώτης, όπου και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη δευτέρου βαθμού και χαμηλό οξυγόνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο, προκαλώντας αρκετή ανησυχία στην οικογένειά του, με τον ίδιο μάλιστα να αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του, και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις να αναστέλλονται προς το παρόν.

Με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «Super Κατερίνα» συνδέθηκε τηλεφωνικά το πρωί της Τρίτης 04/01 η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη, ενώ και ο πασίγνωστος τραγουδιστής θέλησε να αναφερθεί στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η κόρη του τραγουδιστή, Άννα Φλωρινιώτη, δήλωσε: «Είναι καλύτερα, ο γιατρός χθες είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και αυτό είναι καλό. Θέλει υπομονή μέχρι να ανέβει το οξυγόνο του. Είμαι εκεί δίπλα του όλη μέρα, εκεί κοιμάμαι. Είχε λοίμωξη αναπνευστικού, κάπνιζε και πολύ ο μπαμπάς μου»

«Ήρθαν με εξετάσανε, όλα καλά τώρα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου και σήμερα θα μου πούνε τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω μέσα στο νοσοκομείο. Η κόρη μου η Αννούλα είναι ο άγγελός μου, από μικρό κορίτσι είναι κολλημένη πάνω μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και εκείνα με λατρεύουν. Την πρώτη φορά έφυγα από το νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Είχαμε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.