«Πάντα ετοιμοπόλεμη για το καλό και το δίκαιο» - "Κόλαφος" η Ιωάννα Μαλέσκου

Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πάντα ετοιμοπόλεμη για το καλό και το δίκαιο» -

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μετά λοιπόν από την χθεσινοβραδινή (9/6) ανάρτηση όλο νόημα που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, δεν δίστασε να ρίξει ξανά τα καρφιά της καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτηση της: «Μη σοκάρεστε! Εγώ είμαι, με τα «πολλά μου πρόσωπα». Καλέ, για να μη βαριέστε. Διαλέξτε αυτό που σας… ταιριάζει πιο πολύ! Χωρίς φίλτρο και στις φωτός και στα λόγια. Εσείς, τα φιλτράκια σας;; Σσσσυγγνώμη, μπερδεύτηκα!

Τα νεάκια σας, ήθελα να πω! Σε mood Παρασκευής και φορώντας το αγαπημένο μου ροζ. Όχι της «Barbie», αλλά της ροζ Power Ranger, πάντα ετοιμοπόλεμη για το καλό και το δίκαιο! Τώρα αρχίζουν τα ωραία! Τον νου σας».

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου

Η όλο νόημα "σπόντα" της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Happy Day

Μετά τις συνεχόμενες φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, το οποίο μονοπωλούσε το ενδιαφέρον αρκετών, η Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, αποκαλύπτει για τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου, αλλά απαντά και στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παρουσιάζει το περίφημο «Love Island».

«15 Ιουλίου κλείνει η σεζόν για το Love It. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι διακοπές. Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος με πολλά πράγματα που θα μπορώ σύντομα να σας πω. η συνεργασία μου με τον σταθμό εξακολουθεί να είναι ενεργή. Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε κάποιες φορές, αλλά πραγματικά μόνο χαμόγελο. Τα καλά κρατάω πάντα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια

Σε ερώτηση για το αν της έγινε πρόταση για το Love Island, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Εγώ το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές».