«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου

«Aς διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς αναρωτήθηκαν για εμένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου

Το βράδυ της Πέμπτης (9/6) η Ιωάννα Μελέσκου θέλησε να προχωρήσει σε μια δημοσίευση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή την αυλαία που ρίχνει την φετινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή της «Love It», θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με ένα μακροσκελές μήνυμα. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που «λένε για εσένα κάτι».

Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;).

Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο «δύσκολη» να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που «νομίζεις ότι σε παίρνει». Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά.

Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70). Τα φιλιά και την αγάπη μου».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Με πίκραναν»

Η κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και τη ρώτησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και το τηλεοπτικό της μέλλον, τώρα που έχει γίνει πλέον γνωστό πως δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Η γνωστή παρουσιάστρια αρνήθηκε να απαντήσει επ' αυτού αλλά σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Νιώθω γεμάτη. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Δεν αισθάνθηκα σε δυσμενή θέση, όλα είναι καλοδεχούμενα, εφόσον μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Κάποια σχόλια που καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει, με πίκραναν, αλλά τα προσπερνώ και δεν κρατάω κακίες», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια: «Το άγχος για τους αριθμούς δεν το αισθάνθηκα ποτέ. Το άγχος το έχω καθημερινά για να είμαι καλή και συνεπής. Δεν θα βγω εγώ να σου πω τι θα γίνει με το «Love It», αυτά τα ξέρει ο ΣΚΑΙ. Κανένας δεν πάει χαμένος. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω πιο άνετα.