Ξέσπασαν σε ατελείωτο γέλιο - Η φωνή που διέκοψε τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο στο βίντεό τους

Δείτε το στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασαν σε ατελείωτο γέλιο - Η φωνή που διέκοψε τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο στο βίντεό τους

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος για την περιοδεία του καλοκαιριού και μαζί του θα έχει την καλύτερη και πιο αγαπημένη του παρέα. Ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου θα βρίσκονται μαζί του επί σκηνής, ενώ θα τους συνοδεύει σε κάθε τους εμφάνιση και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Την ανακοίνωση για το γεγονός αυτό προσπάθησαν να κάνουν μέσα από το Instagram ο πατέρας μαζί με τον γιο του, τραγουδώντας το νέο τραγούδι του Πλούταρχου το οποίο έχει γράψει ο Γιώργος Κακοσαίος, ωστόσο μόλις τελείωσαν να αναφέρουν ποιοι θα παρευρεθούν εκεί και πότε θα ξεκινήσει, μία φωνή ακούστηκε από πίσω που συμφωνούσε και χαιρόταν.

Η φωνή αυτή ανήκει στην μητέρα του πρώτου, η οποία παρακολουθεί με συγκίνηση την πορεία και του παιδιού της, αλλά και των εγγονών της που ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά τους και δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανη.

Η ξεκαρδιστική παρέμβαση στο βίντεο του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Κακοσαίου

«Φέτος την είδαμε να ξανακάνουμε Κατράκειο. Στις 14 Ιουλίου μαζί με τον Γιώργο Θεοφανους, την Κατερίνα, εσένα και εσένα» λένε μαζί μπαμπάς και γιος.

«Πολύ ωραία», ακούγεται στο πίσω μέρος η απάντηση της μητέρας του καλλιτέχνη, με τους δυο τους να ξεσπάνε σε γέλια.

Τον "έπιασαν" απροετοίμαστο - Ο τραγουδιστής δεν γνώριζε ότι η κόρη του...

Η κάμερα του Happy Day, "τσάκωσε" τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία βραδινή εκδήλωση και το πρωί της Τρίτης 31/5 οι δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν στο πλατό της εκπομπής. Ο πρώτος αναφέρθηκε στην εκπομπή την οποία παρουσιάζει αυτό το διάστημα με την Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ ο δεύτερος ρωτήθηκε για την κόρη του.

Η αντίδραση του Πλούταρχου, μάλιστα, στην ερώτηση που δέχθηκε ήταν επική, καθώς δεν ήταν ενήμερος για ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός καλλιτέχνη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιον που τώρα ξεκινάει την καριέρα του στη μουσική, όπως και η Κατερίνα Κακοσαίου. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην υποψήφιότητά της στα βραβεία MAD (δείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες).

«Αλήθεια; Αυτό δεν το ήξερα. Η Κατερίνα ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι, ζει το όνειρό της, της αρέσει και τραγουδάει πραγματικά γιατί της αρέσει το τραγούδι. Τώρα από εκεί και πέρα ο χρόνος τι θα φέρει και αν θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο, μόνο εκείνη ξέρει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, από την άλλη πλευρά, για το "Τι Φάση;"απάντησε: «Δεν ξέρω αν συνεχιστεί η εκπομπή μας του χρόνου, αλλά δεν γίνεται γιατί ο κόσμος το ξέρει. Δηλαδή είναι τώρα ο Γιάννης σε μια καφετέρια με έναν φίλο του και του πουν "να σας πω λίγο" θα το πάρουν χαμπάρι.

Γενικά συζητάμε για διάφορα πράγματα, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Κι εσύ Γιάννη έκανες τηλεόραση. Δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μας, σαν πρώτη δουλειά, αλλά είναι μια ωραία εμπειρία γιατί έχει να κάνει με την επαφή με τον κόσμο».