Παντρεύτηκε πρώην μοντέλο του GNTM - Ο γάμος και το υπέροχο λευκό νυφικό, με την μακριά ουρά

Όλο το παρασκήνιο από την ημέρα ευτυχίας της πρώην παίκτριας του GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε πρώην μοντέλο του GNTM - Ο γάμος και το υπέροχο λευκό νυφικό, με την μακριά ουρά

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η πρώην φιναλίστ του GNTM Μαριάννα Παινέση. Το πανέμορφο μοντέλο παντρεύτηκε επιτέλους τον εκλεκτό της καρδιάς της Προκόπη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της και το νυφικό αλλά και το μακιγιάζ που επέλεξε την έκαναν να μοιάζει πραγματικά παραμυθένια.

Πριν από δύο μήνες περίπου είχε μιλήσει στην κάμερα του «Happy Day», για τον προγραμματισμό του γάμου της , τον οποίο προγραμμάτιζαν να διεξάγουν μαζί με τη βάπτιση της μικρής τους. Επίσης είδαμε και σε πλάνο της εκπομπής την πρόβα νυφικού που είχε κάνει το μοντέλο(δείτε εδώ πλάνα από το εντυπωσιακό φόρεμα).

Τι νυφικό επέλεξε η Μαριάννα Παινέση για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της

Το μοντέλο εμφανίστηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου με ένα παραμυθένιο νυφικό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον λαιμό, όγκο και μεγάλη εντυπωσιακή ουρά, ενώ το αέρινα κυματιστό χτένισμα σε πιο ξανθό χρώμα που επέλεξε για τα μαλλιά της αλλά και το εντυπωσιακό μακιγιάζ την έκαναν να λάμπει περισσότερο από ποτέ.

Η φίλη της και επίσης πρώην παίκτρια του GNTM Ξανθή Τζερεφού πήγε, λοιπόν, στον γάμο της φίλης της μαζί με την Ειρήνη Στεριανού και έπειτα έκαναν stories στον λογαριασμους τους στο Instagram με τα υπέροχα πλάνα. Σε αυτά φαίνεται η λαμπερή και ευτυχισμένη νύφη, ενώ στο πλάι της βρίσκεται και η μικρή.

Σα να μη γέννησε ποτέ - Έχασε κατευθείαν τα κιλά της εγκυμοσύνης

Απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει τον τελευταίο χρόνο το μοντέλο καθώς πέρα από το χθεσινό γάμο της 10/6, εδώ και ένα χρόνο έχει γίνει μανούλα και λάμπει από χαρά.

Παρά την γέννα κατάφερε να χάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα κιλά της γέννας και έχει επανέλθει στο υπέροχο κορμί της.

Η Μαριάννα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της. Μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της δημοσίευσε φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Άνδρο και όπως φάινεται διατηρεί μια άψογη σιλουέτα!

Μαριάννα Παινέση gntm με μπικίνι φωτογραφία

Μαριάννα Παινέση gntm με μπικίνι