Το γνωρίζουν ελάχιστοι: Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Τι μπορεί να συνδέει την παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το γνωρίζουν ελάχιστοι: Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν την σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, μιας και είναι άξιος ίσως απορίας τι κοινό μπορεί να έχει η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή. Κι όμως, αυτό που τους ενώνει είναι πως έχουν παίξει μαζί σε τηλεοπτική σειρά (δείτε εδώ φωτογραφίες της παρουσιάστριας από τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση που είναι αγνώριστη).

Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Συγκεκριμένα, το 1992 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το σήριαλ «Τα μπακούρια» και πρωταγωνιστές στη σειρά αυτή είναι ο Τόνυ Δημητρίου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Σιακάρας και άλλοι.

Σ' ένα διαμέρισμα μαζί μ' ένα γουρουνάκι που βλέπει, χλευάζει και τρώει τα πάντα συγκατοικούν τρεις εργένηδες. Ο πλούσιος γιος ενός εργοστασιάρχη, ένας ξεπεσμένος κι άφραγκος αριστοκράτης κι ένας σπουδαστής καλλιτεχνικής σχολής. Αυτή ήταν η υπόθεση του σίριαλ.

Οι μεταξύ τους σχέσεις, οι επαγγελματικές τους προσπάθειες, οι ελπίδες και τα όνειρά τους αλλά και οι συγκρούσεις τους με τους άλλους ένοικους της πολυκατοικίας αποτελούν το αντικείμενο των επεισοδίων της σειράς.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη να υποδύεται την κυρία Καταραχιά και είναι σύζυγος του Βλάσση Μπονάτσου, με την ίδια να προσπαθεί να αποπλανήσει τον Άλκη, δηλαδή τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μετά το σούσουρο στο διαδίκτυο για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φοράει η Χριστίνα Μπόμπα, ως μαμά, πολλοί διάσημοι πήραν θέση υπέρ της influencer. Το ίδιο έκανε και η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 μέσα από την εκπομπή της (δείτε εδώ τι είπε).

Μάλιστα με αφορμή το εν λόγω περιστατικό η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Εγώ έκανα πλάκα πριν από 15 χρόνια καλεσμένη στον Χατζηνικολάου -τότε είχα 2 παιδιά, μόλις είχα πάει στον Alpha- και μου έλεγε «τα φοράς τα μίνι κι αυτά ε»; Και λέω «ναι παιδιά, αυτό είναι μίνι της μάνας». Εγώ έτσι το δήλωσα, έσκασα το χαμόγελό μου και είπα είναι το μίνι της μάνας και τελείωσε.

Τώρα φοράω μια μπλούζα που το ένα χέρι είναι έξω. Θα μου πει κάποιος γιατί έχεις το χέρι έξω που είσαι μάνα; Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Θεωρώ ότι δεν προσβάλω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου κι αφού δεν ενοχλώ κανέναν δεν θα κάτσω εγώ να κολλήσω με 5, με 6, με 7. Όμως κάποιος που αισθάνεται όχι καλά, ή ότι προσβάλλεται, θα πρέπει να απαντήσει.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας λίγο σε αυτά τα πράγματα από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media. Ειδάλλως να είμαστε εκτός».