Σάββας Γκέντσογλου: Είναι «full in love» με τη νέα του σύντροφο και δεν το κρύβει

Δείτε το story του ποδοσφαιριστή αγκαλιά με την κοπέλα του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σάββας Γκέντσογλου: Είναι «full in love» με τη νέα του σύντροφο και δεν το κρύβει

Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό του από την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου, όπως είναι λογικό έχει προχωρήσει τη ζωή του. Έτσι έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα πως πλέον βγαίνει με τη γνωστή επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Κίκα Τσέκου.

Ούτως ή άλλως και η ίδια Ηλιάδη έχει πάει παρακάτω, αφού είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη «Φάρμα». Πρόσφατα μάλιστα έκαναν και κοινή εμφάνιση στο θέατρο, πληθαίνοντας έτσι τις κοινές τους εμφανίσεις(δείτε φωτογραφίες του εντυπωσιακού ζευγαριού από τη βραδιά τους στο θέατρο).

Το νέο story του Γκέντσογλου αγκαλιά με τη σύντροφό του

Πριν από μερικές ώρες, ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του, Κίκα.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε της δίνει και ένα τρυφερό φιλί.

«Μια» έγραψε ο Σάββας Γκέντσογλου και πρόσθεσε μια μαύρη καρδιά.

Το τρυφερό φιλί του Γκέντσογλου στην Τσέκου

Ρομαντική απόδραση με τη σύντροφό του στα Μετέωρα

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε ρομαντική απόδραση στα Μετέωρα απ’ όπου δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram.

Ο Γκέντσογλου στα Μετέωρα

Η Κίκα Τσέκου

Ποιά είναι η Κίκα Τσέκου

Η Κίκα Τσέκου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη. Είναι 26 χρονών με αναλογίες μοντέλου και έχει σπουδάσει παιδαγωγικά.
Είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα, και έχει την δική της σειρά ρούχων, τσαντών, παπουτσιών και αξεσουάρ με δικό της e-shop. .

Είναι φίλη με την Ιωάννα Τούνη και μάλιστα γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, αφού οι σπουδές της έγιναν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Η Κίκα Τσέκου αγαπάει πολύ τα ταξίδια και δηλώνει κορίτσι του καλοκαιριού! Άλλωστε, της πάει πολύ μιας και διαθέτει εκπληκτικό κορμί

Η εταιρία της «KIKA» ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2016, στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα online κατάστημα που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και τα νέα trends.

Σας το παρουσιάζουμε όπως είναι στο site:

Κύριο μέλημά μας, είναι να σας προτείνουμε διαρκώς νέα, μοντέρνα outfits και τάσεις, συνδυάζοντας φρέσκα και κομψά ρούχα.
Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρίας μας είναι η πολύ καλή ποιότητα, σε συνάρτηση με τις ασυναγώνιστες τιμές μας. Η μόδα για εμάς, δεν είναι πολυτέλεια!
Θεωρούμε πως το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι οι ικανοποιημένοι και σταθεροί πελάτες μας, καθώς προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών σας, μοναδική.