«Δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει» - Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ψυχίδου για τον Δημήτρη Κοργιαλά

Πού βρίσκεται ο γιος τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει» - Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ψυχίδου για τον Δημήτρη Κοργιαλά

Έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά που αφορούν την σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ενώ ξεκαθάρισε και ποιος έχει την επιμέλεια του γιου της (δείτε εδώ γιατί πατέρας και γιος μένουν στην Ναύπακτο). Ο λόγος για την Φωτεινή Ψυχίδου που έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και το περιοδικό Secret.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Φωτεινής Ψυχίδου για τον Δημήτρη Κοργιαλά

«Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ. Ούτε καν είχαμε συμβίωση. Δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει. Έχουμε τον Θανάση, το παιδί μας, να μας ενώνει. Ο Δημήτρης είναι καταπληκτικός μπαμπάς και για μένα είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Πραγματικά μου στέκεται στα δύσκολα. Είναι μια σχέση ζωής» δηλώνει η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά στον γιο τους, όπως αποκαλύπτει η Φωτεινή Ψυχίδου, μένει με τον Δημήτρη Κοργιαλά στη Ναύπακτο αφού όταν ξεκίνησε η πανδημία θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο το περιβάλλον εκεί. Βέβαια, έχει καθημερινή επαφή μαζί του και περιμένει κάποια στιγμή να γυρίσουν και πάλι στην Αθήνα.

«Το παιδί μας το έχει ο Δημήτρης στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει με τον παππού, τη γιαγιά και τα ξαδέλφια του και αυτό συνέβη λόγω πανδημίας. Προσπαθώ να γυρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα. Εγώ δουλεύω πολλές ώρες την ημέρα και ήταν προτιμότερο να είναι κοντά στον πατέρα του και τους γονείς του σε ένα προστατευμένο περιβάλλον» εξηγεί η Φωτεινή Ψυχίδου.

Ψυχίδου - Κοργιαλάς

Λίγα Λόγια για την Φωτεινή Ψυχίδου

Η Φωτεινή Ψυχίδου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος που καλύπτει καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και εργαζόταν για αρκετά χρόνια στο ΦΜ Live. Πολύ λίγα είναι γνωστά για εκείνη, ενώ οι προσωπικές σχέσεις έχουν απασχολήσει αρκετές φορές το Πανελλήνιο.

Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα την περίοδο που οι Πυξ Λαξ ήταν στις μεγάλες δόξες τους, για αυτό και μίλησε δημόσια για τις καταγγελίες που δέχθηκε ο ντράμερ του συγκροτήματος.

Από το 2015 και για περίπου μια πεντετία ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κοργιαλά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Θανάση.