Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μανίκα

Έχασε αγαπημένο του πρόσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μανίκα

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για τον αγαπημένο του παππού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ ο Γιώργος με τον γιο του, Άγγελο βρισκόταν στο πλευρό του (δείτε εδώ ποιον άλλον έχασε πρόσφατα ο παρουσιαστής).

Πέθανε ο παππούς του Γιώργου Μανίκα

Ο παππούς Κεφαλόγιαννος το τελευταίο διάστημα είχε καταπέσει αρκετά και ο Γιώργος, μετά το πέρας των σχολικών υποχρεώσεων του γιου του, τον πήρε και αναχώρησαν για τα Αντίκυρα.

«Σήμερα κοιμήθηκε στον ύπνο του ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος στον κόσμο. Ο παππούς, πατέρας, μέντορας και κολλητός μου. Είμαι τόσο τυχερός και ευγνώμων που σε είχα τόσα χρόνια δίπλα μου. Σ’ αγαπώ», έγραψε σε ένα από τα post του στο Instagram.

Πένθος για τον Γιώργο Μανίκα

Ο Γιώργος Μανίκας έχασε τον παππού του

Το βιογραφικό του Γιώργου Μανίκα

Γεννήθηκε το 1986, στις 19 Αυγούστου, στο μικρό χωρίο των Αντικύρων στην Βοιωτία. Σπούδασε Στατιστική Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά αλλά ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει καθώς η ενασχόλησή του με το μόντελινγκ του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Αφορμή για να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ήταν η τότε σύντροφός του. Η νεαρή κοπέλα που εργαζόταν την εποχή εκείνη ως μοντέλο, του βάζει το μικρόβιο της πασαρέλας και τον στραφεί στον χώρο του modeling. Ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Μάκης Τσέλιος τον αποθεώνουν και ο νεαρός Γιώργος, με τα ξανθά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια βρίσκεται στην Ιταλία.

Μέσα σε χρόνο, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για ένα μοντέλο, φωτογραφίζεται για το look book των Dolce & Gabbana και καταφέρνει να μονοπωλήσει τις πασαρέλες του εξαιρετικά απαιτητικού Ermenegildo Zegna.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, επενδύει σε διάφορες επιχειρήσεις που δεν ευδοκίμησαν όπως ένα κατάστημα frozen yogurt στην Καλλιθέα και ένα στην Αίγινα. Αλλά ο επίμονος Λέων δεν τα βάζει κάτω.

Αργότερα ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης και μαζί με τον κολλητό του Στέλιο Χανταμπάκη, λαμβάνουν το χρίσμα του παρουσιαστή στην εκπομπή «Wanted» του ΑΝΤ1, στήνοντας τηλεοπτικές πλάκες. Το χιούμορ και ο εκρηκτικός χαρακτήρας του γίνονται αμέσως αποδεκτά από το κοινό και ο όμορφος Γιώργος εδραιώνεται τηλεοπτικά!