Γιώργος Μανίκας: Η on air συγκίνηση για το θάνατο του Τάσου Μπερδέση

«Είχε βρει το δρόμο του...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Μανίκας: Η on air συγκίνηση για το θάνατο του Τάσου Μπερδέση

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Μανίκας, μαζί με άλλους υποψήφιους αντικαταστάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του καλού του φίλου Τάσου Μπερδέση.

Ο Γιώργος Μανίκας έκανε και μία εξαιρετική ανάρτηση τη μέρα της δολοφονίας του Μπερδέση και έτσι σήμερα εξήγησε πόσο κοντά του βρισκόταν. Παράλληλα αναφέρθηκε στην οικογένειά του, λέγοντας πως οι δικοί του είναι συντετριμμένοι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μανίκα για τον Τάσο Μπερδέση

«Ήμασταν κολλητοί. Ήμασταν στο παιχνίδι μαζί 4 μήνες. Όταν ζεις με τον άλλον 24 ώρες την ημέρα, δημιουργείς μια σχέση πολύ ιδιαίτερη που τον θεωρείς οικογένεια. Νιώθεις πολύ οικεία, τους βάζεις μέσα στην καρδιά σου και δύσκολα τους βγάζεις. Του λες τα προσωπικά σου, τα εσώψυχά σου, οπότε γίνεσαι φίλος.

Ήταν με μια κοπέλα μαζί, είχε βρει τον δρόμο του, είχε ξεκινήσει πρωταθλητισμό ενεργά, έκανε αγώνες, προπονήσεις στο εξωτερικό με πολύ σκληρούς αντιπάλους.

Γνωρίζω την μητέρα του, τον αδελφό του. Οι δικοί του άνθρωποι είναι χάλια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μανίκας.

Κατέθεσε στην Αστυνομία η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία, όλα όσα ήξερε για τη ζωή του αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές.

Η ίδια προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει, αν φοβόταν κάτι, αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του ο πυγμάχος.

Όπως αποκάλυψε κρατούμενος του Κορυδαλλού στο STAR, μετά τη μαφιόζικη δολοφονία φοβούνται μήπως δοθεί εντολή για να... κλείσουν στόμα.

«Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως κάποιος από αυτούς είναι μπλεγμένος, γιατί σίγουρα κάποιος είναι μπλεγμένος από τις φυλακές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες και προσπαθούν να κρατήσουν τη νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα εντολές.

Οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω, ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα παίρνουν χρηματικά ποσοστά και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα κοιτάνε πώς θα τους ξεκάνουν. Δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα, γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνουν επειδή γνωρίζεις».