Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με την Μελίνα Νικολαϊδη που έφερε την αντίδραση της Άννας Βίσση

Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με την Μελίνα Νικολαϊδη που έφερε την αντίδραση της Άννας Βίσση

Χαμό προκάλεσε πριν μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή με το ντουέτο που έκανε με την Μελίνα Νικολαϊδη στην συναυλία που πραγματοποίησε στο Κατράκειο με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Φυσικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μερικά βίντεο από την πρόβα που έκανε με την κόρη της λίγο πριν τη συναυλία.

«Η πρώτη μας και τελευταία προβα που κάναμε μια μέρα πριν τη συναυλία στο Κατράκειο! Το stage στηνόταν κι εμείς σε μια γωνία με το μαέστρο μας κάναμε μια προσπάθεια να δούμε πως βγαίνει! Αστέρι μου», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Το σχόλιο της Άννας Βίσση στην ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της

Μάλιστα, η Άννα Βίσση σχολίασε την εν λόγω ανάρτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μπράβο και στις δυο για διαφορετικούς λόγους ταιριαστές οι φωνές και πιο ταιριαστή ακόμα η Σχέση», με την Δέσποινα Βανδή να απαντά: «Αχ Αννα μου! Καλά να είναι τα παιδιά μας! Ευτυχισμένα και γερά κι εμείς μαζί τους».

Το σχόλιο της Άννας Βίσση στην ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της 

Φεύγει η Μελίνα από την Ελλάδα

Περίεργοι είναι οι τελευταίοι μήνες για την Δέσποινα Βανδή, καθώς ετοιμάζεται να αποχωριστεί την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη. Η 18χρονη με το που τελειώσει το σχόλιο θα φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για το Λονδίνο όπου θα σπουδάσει υποκριτική.

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρα της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται, θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Εγω, λίγο πριν αποχωριστεί η μία την άλλη, μαμά και κόρη κάνουν βόλτες και περνούν ξένοιαστες στιγμές μαζί, με την Δέσποινα να προετοιμάζεται ψυχολογικά για τη δύσκολη στιγμή του αποχωρισμού.

Να σημειωθεί πως όπως έγραψε το περιοδικό πριν λίγες μήνες, Η Δέσποινα Βανδή όταν φύγει η κόρη της για το εξωτερικό, θα μετακομίσει από το σπίτι που μένει - δείτε που θα πάει.