Με καυτό κόκκινο ολόσωμο - Σούσουρο με την πρώτη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με μαγιό για φέτος

"Τάραξε" το instagram για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με καυτό κόκκινο ολόσωμο - Σούσουρο με την πρώτη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με μαγιό για φέτος

Μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Δέσποινα Βανδή, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και διαθέτει ένα απίστευτο κορμί.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο επαγγελματικά μιας και ξεκίνησε και τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους όσο και προσωπικά, μιας και είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα μάλιστα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος, φορώντας συγκεκριμένα ένα απίθανο κόκκινο ολόσωμο που της πηγαίνει φοβερά.

Σούσουρο με την πρώτη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με μαγιό για φέτος

Σούσουρο με την πρώτη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με μαγιό για φέτος

Πώς διατηρεί το κορμί της η Δέσποινα Βανδή

Η άνοιξη είναι εδώ και το... καλοκαιράκι μάς κλείνει πονηρά το μάτι! Όσο κι αν θέλεις να κρυφτείς κάτω από φουσκωτά μπουφάν και φαρδιά πουλόβερ, ο καιρός κάνει... τούμπα και η θερμοκρασία ανεβαίνει, προετοιμάζοντάς μας για τη... μεγάλη έξοδο στην παραλία! Με τον παρατεταμένο χειμώνα να μας κρατά συντροφιά πολλούς μήνες, τις καραντίνες και τα lockdown των προηγούμενων μηνών, σίγουρα το 'ριξες έξω και έβαλες μερικά κιλάκια. Μην απογοητεύεσαι... Η Δέσποινα Βανδή χαράζει τον δρόμο.

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Ο έρωτας (και ο βήχας) δεν κρύβεται, ενώ στην περίπτωση της Δέσποινας... αδυνατίζει κιόλας! Όχι ότι το έχει ανάγκη (ούτε το είχε ποτέ), αλλά η τραγουδίστρια είναι γνωστή fan της γυμναστικής και της υγιεινής (μεσογειακής) διατροφής, αντιμετωπίζοντας το φαγητό ως φάρμακο, όπως έχει πει και η ίδια.

Πού την χάνεις πού την βρίσκεις, στην κουζίνα να φτιάχνει light συνταγές για τα παιδιά της, ενώ σε κάθε... μαγειρικό διάλειμμα τρέχει στο οικιακό της γυμναστήριο για να επιδοθεί στο πρόγραμμά της. Διάδρομος, βάρη, ελλειπτικό και κοιλιακοί έχουν την τιμητική τους, για να μπορεί στη συνέχεια να απολαμβάνει χωρίς τύψεις ένα τσιπουράκι με μεζέ μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη σε κάποιο κουτούκι των Αθηνών!

Δέσποινα Βανδή διατροφή

  • Καφές: Έρευνες έχουν δείξει πως η πρωτεΐνη, καφεΐνη βοηθά στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.
  • Σουβλάκι με φρέσκα λαχανικά: Οι σαλάτες είναι άριστη πηγή φυτικών ινών, που βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου ενώ ενισχύουν τηην πέψη. Ιδανικές για να συνοδέψουν την πρωτεΐνη.
  • Χυμός πορτοκάλι: Τα πορτοκάλια είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και φυσικά βιταμίνης C.
  • Μπολ με φράουλες: Μια κούπα περιέχει 160% της καθημερινής συνιστώμενης ποσοτητας σε βιταμίνη C, μόλις με 50 θερμίδες.

Extra tip

Τα απογεύματα που σε πιάνουν οι λιγούρες στον καναπέ βλέποντας Netflix, μην πέσεις με τα μούτρα στα πατατάκια και τα ξηροκάρπια! Φτιάξε κουνουπίδι στον φούρνο με πάπρικα και φάε άφοβα... ταψιά ολόκληρα!