«Μου βγάζει μια ξινίλα» - Η άγνωστη ιστορία γνωριμίας της Γερμανού με την Μαλέσκου

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου βγάζει μια ξινίλα» - Η άγνωστη ιστορία γνωριμίας της Γερμανού με την Μαλέσκου

Η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία και η το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου παραμένει αβέβαιο. Όμως το πρωί του Σαββάτου 11/6 η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη.

Για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά για την γνωριμία τους, αλλά και για την συμβουλή που της έδωσε.

Η γνωριμία της Ναταλίας Γερμανού με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να χαλαρώσουμε. Ανοίξαμε λίγο τις καρδιές μας και της είπα πως κάποιες φορές φαίνεται…στημένη, βγάζει μια ξινίλα. Είχε την ευκαιρία να μου πει κάποια πράγματα και να δω την Ιωάννα άφιλτρη και δεν εννοώ τα φίλτρα που βάζουμε στις φωτογραφίες, γιατί η Ιωάννα δεν χρησιμοποιεί και φίλτρα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε: «Είναι διαφορετική στη ζωή της, δεν ξέρω τι συνέβη στον ΣΚΑΙ και εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της ταίριαξε και πολύ, αν θέλετε την γνώμη μου. Είναι πολύ πιο δυνατή, χαμογελαστή και χαριτωμένη στην κανονική της ζωή», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Απασφάλισε η Κατερίνα Καραβάτου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και το Mega Καλημέρα κατάφερε να εξασφαλίσει ένα απόσπασμα, στο οποίο η παρουσιάστρια αναφέρεται στον πόλεμο που έχει δεχθεί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν είναι σωστό να ασκείται τόσο σκληρή κριτική σε έναν άνθρωπο που δουλεύει σκληρά, ειδικά από άτομα που σύντομα είναι πιθανό να βρεθούν στην ίδια θέση.

Άλλωστε εδώ και μέρες πολλοί είναι αυτοί που συζητάνε ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα).

«Αλήθεια εγώ στεναχωριέμαι. Δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή να στοχοποιούν κάποιον τόσο όσο την Ιωάννα Μαλέσκου. Άσχετο αν σε κάποιους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτός ο πόλεμος, όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά. Έχει έρθει από την Κρήτη έχει κάνει μία προσπάθεια δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Δεν μου αρέσει να λέγονται πράγματα του στιλ "δε θα συνεχίσει, λήγει το συμβόλαιο". Και εμείς που βγαίνουμε μπροστά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι λέμε καθώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.