«Δεν κρατάω κακία» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου λίγο πριν την αποχώρησή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν κρατάω κακία» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου λίγο πριν την αποχώρησή της

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11/6 και λίγο πριν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τους ανθρώπους που την έχουν κατακρίνει όσο παρουσιάζει το «Love It» (δείτε εδώ την ανάρτηση κόλαφο για το τηλεοπτικό της μέλλον).

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου

«Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της σεζόν διαπιστώνω πόσο πιο χαλαρή αισθάνομαι. Αν κάποιοι άνθρωποι του χώρου με κρίνουν πιο αυστηρά, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο αυτές οι δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Δεν έχω καλή εμπειρία από πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν κρατάω κακία. Απλά να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, από εκεί και πέρα εύχομαι όλοι να κοιμούνται ήσυχοι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι σημαντικό να μπορείς να επιλέγεις τι θα κάνεις και όχι να κάνεις κάτι επειδή πρέπει. Το μεγάλο μου χαρτί είναι το infotainment», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η άγνωστη ιστορία γνωριμίας της Γερμανού με την Μαλέσκου

Η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία και η το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου παραμένει αβέβαιο. Για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά για την γνωριμία τους, αλλά και για την συμβουλή που της έδωσε.

«Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να χαλαρώσουμε. Ανοίξαμε λίγο τις καρδιές μας και της είπα πως κάποιες φορές φαίνεται…στημένη, βγάζει μια ξινίλα. Είχε την ευκαιρία να μου πει κάποια πράγματα και να δω την Ιωάννα άφιλτρη και δεν εννοώ τα φίλτρα που βάζουμε στις φωτογραφίες, γιατί η Ιωάννα δεν χρησιμοποιεί και φίλτρα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε: «Είναι διαφορετική στη ζωή της, δεν ξέρω τι συνέβη στον ΣΚΑΙ και εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της ταίριαξε και πολύ, αν θέλετε την γνώμη μου. Είναι πολύ πιο δυνατή, χαμογελαστή και χαριτωμένη στην κανονική της ζωή», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.