«Αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως....» - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καραβάτου

Η εξομολόγηση που έκανε για πρώτη και η on air συγκίνησή της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως....» - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καραβάτου

Με αφορμή το post του Justin Bieber στο instagram με το οποίο έκανε γνωστό ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της το Σάββατο 11/6, ένα θέμα υγείας άγνωστο προς το κοινό, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει περίπου τρία χρόνια πριν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Justin Bieber ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του και παραδέχθηκε ότι είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα του αυτιού του και στα νεύρα του προσώπου του και έχει κάνει το πρόσωπό του να παραλύει.

Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την άγνωστη ασθένειά της

Η παρουσιάστρια δήλωσε με αφορμή την πάθηση του τραγουδιστή:

«Τα ιατρικά ζητήματα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Αλλά επειδή είπες προηγουμένως ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από έρπητα ζωστήρα, επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα και το έπαθα στο πρόσωπο. Εμένα μου είχαν πει ότι είχε πιάσει όλο αυτό το νεύρο… Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το καταλάβει ο γιατρός ότι πρόκειται γι’ αυτό το πράγμα».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Εκτός από τη θεραπεία πρέπει πραγματικά να ξεκουράζεσαι. Εμένα μου είχαν πει ότι πρέπει να μείνω, στη δική μου περίπτωση πάντα επαναλαμβάνω, έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι μου για να μπορέσω να ηρεμήσω. Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει και με κούραση, αλλά και με ψυχική κούραση, έντονο στρες».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε:

«Εγώ δεν είχα πάθει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως πώς θα είχε εξελιχθεί, αλλά είναι μια ιστορία που θέλει μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον σε ότι με αφορούσε μου είχαν πει ότι ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και θέλει να έχεις και χαρά και ξεκούραση και ηρεμία».

Δύσκολες ώρες για την Καραβάτου - Έμαθε τα δυσάρεστα...

Τίτλοι τέλους θα πέσουν σε λίγο καιρό για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη στο MEGA, «Τι λες τώρα», όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6, μια εξέλιξη που πιθανότατα δεν περίμεναν οι δύο παρουσιάστριες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Love It, η ψυχαγωγική εκπομπή δεν παίρνει τελικά το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, με τις δύο παρουσιάστριες εξαρχής να είχαν υπογράψει για έναν μόνο χρόνο. Μπορεί η παρέα, τα θέματα και οι καλεσμένοι να είχαν ενδιαφέρον, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε τα Σαββατοκύριακα ήταν και είναι κατά κύριο λόγο μονοψήφια.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το τηλεοπτικό μέλλον τόσο της Κατερίνας Καραβάτου όσο και της Μαρίας Ηλιάκη.