Μικέλε Μορόνε: Ο σταρ του Netflix αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Ένα αγόρι μου ζήτησε να...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μικέλε Μορόνε: Ο σταρ του Netflix αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Ένα αγόρι μου ζήτησε να...»

Το πρωί του Σαββάτου (11/6) μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκε αποκλειστική συνέντευξη όπου παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής ο Μικέλε Μορόνε ο οποίος είναι , ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Netflix, 365 μέρες.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς πριν από λίγο καιρό βγήκε στον αέρα και το δεύτερο μέρος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει ξετρελάνει τις θαυμάστριές του "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την πιο περίεργη εκδήλωση θαυμασμού που του έχει τύχει. (Δείτε εδώ ποια γνωστή Ελληνίδα αθλήτρια συμμετέχει σε σειρά του Netflix)

Οι δηλώσεις του Μικέλε Μορόνε

"Είναι υπέροχο συναίσθημα όταν ένα κορίτσι ή ένα αγόρι έρχεται και σου κάνει ένα κομπλιμέντο. Ήμουν έξω με την ομάδα του 365, ήταν ένα αγόρι, ήρθε και μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί. Του απάντησα εννοείται θετικά. Ξαφνικά λιποθύμησε στο πάτωμα. Τον φρόντισα, του έδωσα νερό. Στην κυριολεξία λιποθύμησε γιατί είχε άγχος για τη στιγμή. Στεναχωρήθηκα πολύ".

Λίγα λόγια για τον Μικέλε Μορόνε

Ο Morrone γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1990 στο Reggio Calabria της Ιταλίας.Είναι το μικρότερο από τέσσερα παιδιά και έχει τρεις μεγαλύτερες αδερφές. Ο πατέρας του εργαζόταν ως οικοδόμος και πέθανε το 2003 όταν ο Morrone ήταν 12 ετών. Η μητέρα του, Angela, μοδίστρα, και ο πατέρας του, Natale ήταν και οι δύο από το Bitonto, αλλά μετακόμισαν στο Melegnano όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά για να βρουν καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης

Ο Morrone αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αφού παρακολούθησε μια ταινία Χάρι Πότερ σε ηλικία 11 ετών. Άρχισε να παίζει σε ένα πρόγραμμα μετά το σχολείο στο γυμνάσιο του.

Ο Morrone επανέλαβε την πρώτη του χρονιά στο Λύκειο αφού τον κράτησαν πίσω για κακή συμπεριφορά. Στη συνέχεια σπούδασε επαγγελματική υποκριτική σε ένα θέατρο στην πόλη της Παβίας, στο Teatro Fraschini di Pavia.