«Είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία του Χασαπόπουλου με το κανάλι του OPEN

Όλα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία του Χασαπόπουλου με το κανάλι του OPEN

Το πρωί του Σαββάτου 11/6, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπης του ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται, και αναφέρθηκε στην εμπειρία της παρουσίασης στο κανάλι του OPEN, αλλά και σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη σχετικά με την Ματίνα Παγώνη.

Ο παρουσιστής, ειδικότερα, επισήμανε ένα αστείο που είχε κάνει μαζί με την Ανθή Βούλγαρη, όπου προσέφεραν κόλλυβα στην Διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ». Φυσικά, μίλησε και για την παρουσίαστη της πρωινής εκπομπής του MEGA που πραγματοποιεί αυτή τη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την συνεργασία του με το κανάλι του OPEN

«Tότε στο OPEN είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα. Το λέω με την έννοια πως εγώ δυο χρόνια στο OPEN είχα χτίσει την πρωινή εκπομπή και αυτή η πρόταση που μου είχε γίνει τότε δεν με ενδιέφερε. Να αναλάβω δηλαδή προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ.

Πολιτικό ρεπορτάζ έκανα 20 χρόνια, δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε τέτοιο βαθμό και μάλιστα είχα αντιπροτείνει τότε να κάνω και την πρωινή εκπομπή και να ασχολούμαι με το πολιτικό ρεπορτάζ. Δεν τους άρεσε, δεν τα βρήκαμε, εντάξει. Ήταν μια απόφαση που για μένα ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. Νομίζω ότι το έκανα και μάλιστα με επιτυχία», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα έλεγα πως ήταν ένα παρεξηγήσιμο αστείο που έγινε με τα κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη. Της είχαμε πει, γιατί το ήξερε ότι θα της δώσουμε και εμείς ξέραμε ότι δεν της πολυάρεσαν. Κινηθήκαμε σε μια ισορροπία θα έλεγα.

Βέβαια αυτό μετά πέρασε ως ένα χονδροειδέστατο αστείο, φάγαμε πολύ ξύλο και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω ότι χωράει στην καθημερινότητα να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις. Νομίζω ότι στην τηλεόραση πρέπει να έχουμε ένα μέτρο και ένα όριο γιατί δεν περνάει αυτό στον κόσμο»

«Αυτό το παιδί πριν 15 χρόνια...»

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στα Εξάρχεια, ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στον καναπέ του σαλονιού του, στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς από το πρωί της Κυριακής 1/5 δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και έτσι ο πρώην υπουργός με τη βοήθεια κλειδαρά πήγαν στο σπίτι του, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό. Το διαμέρισμα ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν παραβιασμένο αλλά ούτε και ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις που θα έδειχναν εγκληματική ενέργεια.

Για αυτόν λοιπόν τον λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για παθολογικά αίτια, ωστόσο σήμερα 3/5 αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που είναι καλός φίλος με τον Αργύρη Ντινόπουλο αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης 3/5 στον χαμό του 33χρονου στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega, με τον ίδιο να είναι φανερά σοκαρισμένος.