Πρόσωπο "φωτιά" στο βίντεοκλιπ της Έλενας Τσαγκρινού - Την βλέπουμε για πρώτη φορά

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόσωπο

Η Έλενα Τσαγκρινού περνάει μία πολύ δημιουργική φάση αυτή την περίοδο και απόδειξη αυτού είναι το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε. Με διάθεση καλοκαιρινή, παρά την κακοκαιρία των ημερών, η ίδια θέλει να βρεθεί σε προορισμούς που αποπνέουν την θαλασσινή αύρα, γι' αυτό και το τραγούδι της έχει τίτλο "Μύκονος και Σαντορίνη".

Το νέο τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού και η εμφάνιση της αδερφής της σε αυτό

Σε σκηνοθεσία του George Mpenioudakis, μαζί με τις φίλες της και την αδερφή της, Βίλλυ μας δείχνουν τα σοκάκια και τις ομορφιές της Σαντορίνης και το κοινό φαίνεται πως ήδη έχει αγαπήσει τον ρυθμό και τα λόγια του νέου τραγουδιού. Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των digital charts, ενώ έγινε και club anthem, καθώς ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφει μαζί με τον Κωνσταντίνος Παντζής την μουσική και η Χριστίνα Διαμαντή τους στίχους. Ο απόλυτος συνδυασμός έφερε το καλοκαίρι και στην ψυχή μας και μένει μόνο να βρεθούμε κι εμείς σε κάποια παραλία για να το απολαύσουμε χωρίς ενοχές.

Full in love η Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό από τον Mike - Χαμογελάει στα πόδια του καλού της

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι πολύ καλά στα προσωπικά της αφού μετά τον χωρισμό από τον Mike, ο νέος έρωτας δεν άργησε να έρθει. Επειδή λοιπόν οι δημόσιες εμφανίσεις με τον νέο της σύντροφο έπαιρναν και έδιναν, τα μέσα είχαν αρχίσει να μιλάνε γι' αυτό.

Έτσι λοιπόν και η τραγουδίστρια προτίμησε να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της και αποφάσισε να φανερώσει τη σχέση της με τον Dj Stephan και στο εξής οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Και αυτή φορά μέσα από ένα story τους βλέπουμε φουλ ερωτευμένους να φιλιούνται αγκαλιά.

Έλενα Τσαγκρινού