Η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε με μαγιό και προκάλεσε αναστάτωση στο instagram

Άκρως μυστική η τοποθεσία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε με μαγιό και προκάλεσε αναστάτωση στο instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να προκαλέσει "πανικό" στα social media με την τελευταία ανάρτηση που έκανε καθώς παρά την κακοκαιρία Genesis που "χτύπησε" και την Αττική, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα, η ίδια το πρωί του Σαββάτου (11/6) δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Κατερίνα Καινούργιου έχει ένα άκρως αψεγάδιαστο κορμί.

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Ο παράδεισος βρέθηκε. Είτε με ήλιο είτε με βροχή να περνάτε όμορφα».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου - Ανάρτηση στα social media

Ανάρτηση Κατερίνας Καινούργιου

Πριν και μετά το ρετούς: Η αλήθεια πίσω από τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου

Στο "Κατερίνα Καινούργιου" μπορείς να βάλεις όποια γυναίκα θες! Θέλω να πω... Μετά την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τα τόσα fake πράγματα που βλέπουμε στο instagram και για το πόσο ουτοπικές ζωές παρουσιάζουν όλοι, ήρθε σε πολύ καλό timing υλικό στα χέρια μας από μια φωτογράφιση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του ALPHA στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το θεωρήσαμε καλή αφορμή για να σας πούμε κι εμείς δυο λογάκια γι' αυτό, μιας και η Κατερίνα είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες κυρίες της ελληνικής showbiz κι έχει κι ένα πολύ δυνατό προφίλ στο instagram!

Όπως είπε και η Ιωάννα, λοιπόν, μην κάνετε αυτό το λάθος: Μην πιστεύετε ότι βλέπετε στο instagram που μπορεί να είναι φτιαγμένο και χιλιορετουσαρισμένο για να είναι απλά κοινά και πλειοψηφικά αποδεκτό.

Παράδειγμα, η Κατερίνα Καινούργιου τόσο στην τηλεόραση όσο και στο instagram της βγαίνει συνέχεια φτιαγμένη, βαμμένη και εντυπωσιακή! Στην καθημερινότητά της, όμως, γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι το ίδιο εντυπωσιακή αλλά πιο απλή! Δηλαδή δεν θα βαφτεί τόσο, δεν θα φορέσει τόσο extreme ρούχα όσο φαντάζεσαι για να πάει μέχρι την γωνία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο μπορεί κανείς να αλλάξει μια εικόνα είναι οι παρακάτω φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου χωρίς ρετούς

Κατερίνα Καινούργιου χωρίς ρετούς στο instagram

Κι εδώ βλέπουμε την τελική μορφή των φωτογραφιών που ανέβηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πιο μαυρισμένο δέρμα, πιο μακρύ πόδι...

instagram καινούργιου

Ωστόσο και στις δυο version είναι κουκλάρα, να τα λέμε κι αυτά αλλά... το νόημα του άρθρου είναι ένα: Μην πιστεύετε ότι βλέπετε και μη ζηλεύετε αυτά που βλέπετε. Το 50% δεν είναι αλήθεια...