«Θα βγάλει ανακοίνωση για...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Τάσου Τεργιάκη

Θα συνεχίσει στην εκπομπή "Πρωινό";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα βγάλει ανακοίνωση για...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Τάσου Τεργιάκη

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι εντόπισε τον Τάσο Τεργιάκη, το πρωί του Σαββάτου 11/6, και προσπάθησε να αποσπάσει ορισμένες πληροφορίες για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ο ίδιος αυτή τη χρονιά βρέθηκε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και, παρά το γεγονός πως πολλοί αλλάζουν θέση και παίρνουν μεταγραφές για άλλα κανάλια, εκείνος θα συνεχίσει στο ίδιο στυλ και με την ίδια σχεδόν ομάδα.

Δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες, καθώς και ο δημοσιογράφος δεν γνωρίζει πολλά για όσα ακούγονται για την πορεία του Πρωινού, αλλά ήταν πολύ ικανοποιημένος από το πως εξελίχθηκε η χρονιά και δεν σκοπεύει να αλλάξει περιβάλλον.

Οι δηλώσεις του Τάσου Τεργιάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι. Φαντάζομαι ο ΑΝΤ1 θα βγάλει ανακοίνωση για το μέλλον του Πρωινού, αλλά δεν ξέρω ούτε ώρες, ούτε παρουσιαστή», είπε αρχικα.

Και στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα βρεθεί στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, απάντησε: «Η φετινή χρονιά πήγε πολύ καλά και αυτό δεν φάνηκε μόνο στην τηλεθέαση, αλλά και στη διάθεση και στο κλίμα των συντελεστών της εκπομπής».

Αποκαλύφθηκε η τηλεοπτική εξέλιξη της Λίτσας Πατέρα: «Αν με θέλει η Φαίη θα...»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» "τσάκωσε" την Λίτσα Πατέρα όπου την είδαμε να παραχωρεί δηλώσεις σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό» καθώς όπως φαίνεται η νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 θα έχει ριζικές αλλαγές.

Ωστόσο πολλά αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν στον αέρα για το μέλλον τόσο της ίδιας όσο και συνεργατών της. Μάλιστα, θολό είναι και το τοπίο με το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Λίτσα Πατέρα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της έγινε εάν αναμένεται να την δούμε από την χρόνου στο πλευρό της Φαίης Σκορά η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Αν με θέλει η Φαίη θα είμαι δίπλα της και του χρόνου».