Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Πιλίδη και την σύντροφό του μετά το ξέσπασμά του στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Πιλίδη και την σύντροφό του μετά το ξέσπασμά του στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

Αρκετά δύσκολη είναι η τελευταία περίοδος για τον Γιώργο Πιλίδη μετά από την απόφαση της Ομοσπονδίας Πάλης να αποκλείσει από την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, στην Αλγερία τόσο τον ίδιο όσο και τον τον Γιώργο Κουγιουμτζίδη και τον Μιχάλη Ιωσιφίδη.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο προκειμένου να χαλαρώσουν και να γεμίσουν την μπαταρίες τους θέλοντας να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί μακριά από την πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Ναύπλιο. Μάλιστα, ο γνωστός αθλητής πάλης δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια ανάρτηση μαζί με την αγαπημένη του. Να τονίσουμε πως οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Πιλίδη με την σύντροφό του

Γιώργος Πιλίδης

Γιώργος Πηλίδης

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη»

Στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Γιώργος Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 και γνωστός αθλητής της πάλης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ όλο το περιστατικό).

Ο Γιώργος λοιπόν τόνισε ότι ένιωσε πως του «την είχαν στήσει» από την εκπομπή του Mega, με εξαίρεση πάντα την Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα αποκάλυψε πως ένας από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά. Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες και αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ, είναι συνεργάτης τους» είπε ο Γιώργος Πιλίδης.