Χαζομπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης: Πόζαρε με τον γιο του με ασορτί ρούχα και το instagram τους αποθέωσε

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαζομπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης: Πόζαρε με τον γιο του με ασορτί ρούχα και το instagram τους αποθέωσε

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς δημοσιεύει κυρίως αναρτήσεις από το επάγγελμά του. Ωστόσο, λίγες είναι οι φορές που τον έχουμε δει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Ο γνωστός σεφ μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αναμένεται να γίνουν σύντομα δεύτερη φορά γονείς, με αποτέλεσμα να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο ίδιος φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και με τον μεγάλο του γιο όπου "λιώνει" για πάρτη του.

Έτσι λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου (11/6) θέλησε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες με τον μικρό όπου ποζάρουν χαμογελώντας.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης με τον γιο του

Φωτογραφία του Πετρετζίκη με τον γιο του

Το γνωρίζουν ελάχιστοι - Το πραγματικό όνομα του Άκη Πετρετζίκη

Από τους πιο γνωστούς αλλά και αγαπητούς σεφ της Ελλάδας είναι αναντίρρητα ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος αυτή διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς η σύζυγος του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Ο Άκης Πετρετζίκης διατηρεί παράλληλα και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά του.

Μπορεί μάλιστα να θεωρούμε πως γνωρίζουμε πολλά για τον ίδιο, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν ποιο είναι το πραγματικό του όνομα.

Το πραγματικό όνομα του Άκη Πετρετζίκη

Συγκεκριμένα λοιπόν, το βαφτιστικό όνομα του Άκη είναι, Γεώργιος- Ευλάμπιος Πετρετζίκης, κάτι που είχε αποκαλύψει παλαιότερα η εκπομπή Έλα Χαμογέλα ενώ και ο ίδιος ο Άκης έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στο Instagram την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, ενημερώνοντας του διαδικτυακούς του φίλους πως γιορτάζει.

Το πραγματικό όνομα του Άκη Πετρετζικη