Με μίνι φούξια φόρεμα γεμάτο φτέρα και πούπουλα - Χαμός στην Μύκονο με την εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Έκλεψε ξανά όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μίνι φούξια φόρεμα γεμάτο φτέρα και πούπουλα - Χαμός στην Μύκονο με την εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ιδιαίτερες και αρκετά πρωτότυπες εμφανίσεις κάνει συνεχώς η Μαρίνα Πατούλη, η οποία διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της, μιας και το δικό της κατάστημα στην Μύκονο είναι σχεδόν έτοιμο (δείτε εδώ πλάνα από το μαγαζί της στο νησί).

Η πρόεδρος της Unesco βρίσκεται συνέχεια στο νησί για τις ετοιμασίες και καθημερινά κλέβει όλα τα βλέμματα με τα look της, κάτι που δικαιολογείται από τις φωτογραφίες που βγαίνουν στο φως. Η ίδια παράλληλα διατηρεί και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να φορά ένα μίνι φούξια φόρεμα γεμάτο φτερό, το οποίο είναι από την νέα της συλλογή.

Στα ροζ η Μαρίνα Πατούλη

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με το Γιώργο

Όπως έγινε γνωστό, το προηγούμενο Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.