Τα «σπάσανε» στο Ντουμπάι - Διακοπές express για Καινούργιου, Κοκλώνη και Δεβετζή

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα «σπάσανε» στο Ντουμπάι - Διακοπές express για Καινούργιου, Κοκλώνη και Δεβετζή

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχει ήδη ξεκινήσει και πολλοί εκδρομείς έχουν μαζέψει τις βαλίτσες του και έχουν ταξιδέψει σε κοντινούς προορισμούς για να ξεφύγουν λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος πήγε για διακοπές στο Ντουμπάι.

Στο Ντουμπάι ο Κοκλώνης με την Καινούργιου

Μαζί του οι δύο φίλες του Κατερίνα Καινούργιου και Πηγή Δεβετζή, τον συνόδευσαν τόσο στις βόλτες και στα ποτά όσο και στα σαφάρι. Φορέσανε τα καφτάνια τους, πήγαν τις βόλτες τους και μετά επέστρεψαν στην πόλη, ήπιαν τα ποτά τους και έβλεπαν τους Άραβες να λικνίζουν το κορμί τους στους χωρούς της Ανατολής

Ο CEO της Barking Well Media δουλεύει σκληρά αυτή την περίοδο πάνω στα νέα πρότζεκτ που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν οπότε ο ελεύθερος χρόνος του είναι λιγοστός, οπότε με κάθε αφορμή προσπαθεί να ταξιδεύει. Βέβαια τα story που ανέβασαν οι 3 τους μας δείχνουν ότι περνούν πολύ καλύτερα από ότι θα περίμενε κανείς.

Κοκλώνης Ντουμπάι

Καινούργιου - Δεβετζή - Ντουμπάι

''Οι αληθινοί φίλοι δεν χρειάζεται να κρατούν χέρια γιατί...''

H φιλία του Νίκου Κοκλώνη και της Κατερίνας Καινούργιου είναι από τις φωτεινές εξαιρέσεις στο χώρο της showbiz, καθώς όπως είναι γνωστό τέτοιου είδους φιλικοί δεσμοί σπάνια αντέχουν στο χρόνο. Πέρα από την επαγγελματική τους συνεργασία είναι αξιοθαύμαστο το πως στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε δυσκολία της προσωπικής τους ζωής. Πρόσφατα μάλιστα πέρασαν και μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί(δείτε εδώ φωτογραφία τους από την πισίνα).

Η φιλία τους είναι πραγματικά αξιοζήλευτη και ο Νίκος Κοκλώνης παραγωγός και CEO της Barking Well Media ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να εκφράσει την αγάπη του.

Με ένα post αφιερωμένο στη φιλία εξέφρασε τα συναισθήματά του για τους δεσμούς που τους ενώνουν.