Σπάνια ανάρτηση από τον γάμο της: Η φωτογραφία της Ευγενία Δημητροπούλου από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της

Ότι πιο γλυκό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σπάνια ανάρτηση από τον γάμο της: Η φωτογραφία της Ευγενία Δημητροπούλου από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της

H Ευγενία Δημητροπούλου μας έχει συνηθίσει στο να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι και ο θρησκευτικός γάμος της πρώην πρωταγωνίστριας της σειρά του ant1 «Ήλιος» με τον νευροχειρούργο Στέλιο Βλατάκη πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Σπάνιες είναι και οι κοινές τους εμφανίσεις που απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό. Η τελευταία φορά που οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να αποσπάσουν ένα κλικ τους ήταν από κοινή έξοδο του ζευγαριού στο Ηρώδειο για να δουν κάποια παράσταση πριν από 9 μήνες και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και λαμπεροί.

Τι είδαμε στην τρυφερή ανάρτηση της Ευγενίας Δημητροπούλου

Εχθές Σάββατο 11/6 η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε μια εξαίρεση στο κομμάτι της ιδιωτικότητας, αφού θέλησε να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της για την επέτειο του γάμου τους και έτσι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνη την ημέρα, όπου έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο ένας στέκεται δίπλα στον άλλο, με τον Στέλιο Βλατάκη να κόβει τον πρώτο κομμάτι από την γαμήλια τούρτα τους, ενώ η Ευγενία Δημητροπούλου χαμογελά.

Η τρυφερή φωτογραφία της Δημητροπούλου από το γάμο της

Δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες από την βόλτα που απόλαυσε με την κόρη της

Η Ευγενία Δημητροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μετά τον γάμο της αποφάσισε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ζωή της καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει "ανοιχτά" δημοσίως για το γεγονός πως ήθελε πάντα να υιοθετήσει ένα παιδάκι, κάτι που έγινε πραγματικότητα καθώς η ίδια μαζί με τον σύζυγό της απέκτησαν την μικρή Εύα η οποία γεννήθηκε στη Σιέρα Λεόνε.

Πλέον, η Ευγενία Δημητροπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, πριν λίγο καιρό,επέλεξε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες από την βόλτα της με την αγαπημένη της κορούλα.