Τζένη Μπότση: Η κόρη της μεγάλωσε και έκανε την πρώτη της βουτιά σε παραλία της Χίου

Έγινε ολόκληρο κορίτσι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τζένη Μπότση: Η κόρη της μεγάλωσε και έκανε την πρώτη της βουτιά σε παραλία της Χίου

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε για δυο μέρες, ωστόσο πολύ είναι οι διάσημοι που έχουν ξεκινήσεις τις διακοπές τους τις τελευταίες μέρες, άλλοι ζευγάρια και άλλοι οικογενειακά. Έτσι και η Τζένη Μπότση, πήρε την κόρη της και απόλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο σε παραλία της Χίου.

Η γνωστή ηθοποιός έχει γίνει μανούλα εδώ και τρία χρόνια, και από ότι φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή της, καθώς με μεγάλη συχνότητα μας τροφοδοτεί με τρυφερές στιγμές μαμάς και κόρης μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Πριν λίγες μέρες μάλιστα τις είδαμε σε στιγμιότυπο από την κουζίνα, όπου σκαρφίστηκαν μαζί διάφορες συνταγές.

Που έκαναν το πρώτο τους μπανάκι η Τζένη Μπότση και η μικρή Αλίκη;

Φόρεσαν τα μαγιό τους, έπαιξαν στη θάλασσα και απόλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο για φέτος! Πριν λίγες μέρες οι δυο τους πήγαν στη θάλασσα και η ηθοποιός πόσταρε μία υπέροχη φωτογραφία από την πρώτη τους βουτιά και σχολίασε: "πρώτο μας μπάνιο"! Από την τοποθεσία του story φαίνεται πως βρέθηκαν στο πανέμορφο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου τη Χίο, με τα κρυστάλλινα νερά.

Η κόρη της Τζένη Μπότση, Αλίκη, για βουτιά

«Γέννησα και μετά είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα...»

Πριν από κάποιους μήνες η Τζένη Μπότση είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη». Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την μεγαλύτερη αδυναμία της που είναι η κόρη της - Δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της. Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου»,