«Δεν φοβάμαι το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη» - «Κόλαφος» η Ελένη Κούρκουλα

Οι δηλώσεις της το πρωί της Κυριακής 12/6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν φοβάμαι το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη» - «Κόλαφος» η Ελένη Κούρκουλα

Το πρωί της Κυριακής 12/6 η μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Ελένη Κούρκουλα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», τονίζοντας ότι δεν φοβάται το κόστος υπεράσπισης του πάλαι κρατεού σκηνοθέτη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης).

Η μαρτυρία της Ελένη Κούρκουλα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Εγώ βρέθηκα στο δικαστήριο ως όφειλα, γιατί είχα νομικό καθήκον, αλλά θα ήμουν εκεί και από ηθικό καθήκον για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον αδελφικό μου φίλο Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου 30 χρόνια. Οι άνθρωποι που τον μήνυσαν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το θέατρο. Να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Ο Λιγνάδης δεν έχει μηνυθεί από τον εργασιακό του χώρο. Είναι περίεργο αυτό. Για εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ο γλυκός, τρυφερός φίλος μου. Έχει επαληθευτεί ότι ήταν μαζί μας στην Ιθάκη ο Δημήτρης. Δε θα φοβόμουν το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη ποτέ. Προέχει η αλήθεια. Η αλήθεια κατατίθεται στο δικαστήριο αυτές τις ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έξαλλος ο Κούγιας στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Φυσικά αυτές οι δηλώσεις δεν έμειναν απαρατήρητές από τον συνήγορο υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επικοινώνησε με την εκπομπή.

«Όλη αυτή η ιστορία δημιουργήθηκε από ένα περίεργο άτομο που ζει στη Γερμανία. Αυτό που έλεγε ο κ. Βλάχος, ότι υπάρχουν άλλες φωτογραφίες, ας τις παρουσιάσει. Όταν συνελήφθη ο κ. Λιγνάδης έγινε έρευνα στο σπίτι του, στον υπολογιστή του, στα τηλέφωνά του.

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα άρχισε να αναπτύσσεται ένας ισχυρισμός από τον κ. Βλάχο ότι κατασχέθηκε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Δημήτρη Λιγνάδη υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο υλικό. Έρχεται η ώρα που θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της σκευωρίας. Όλη αυτή η ιστορία δημιουργήθηκε από ένα περίεργο άτομο που ζει στη Γερμανία και μισεί το Λιγνάδη γιατί ήταν αφόρητα ερωτευμένος μαζί του», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Το ένα άτομο που καταγγέλλει τον Λιγνάδη έχει εξαφανιστεί. Έχει εμφανιστεί μία φορά στη δικαιοσύνη, και έκτοτε εξαφανίστηκε. Σε κάποια στιγμή εμφάνισε ο κ. Βλάχος μια εξουσιοδότηση αυτού του ατόμου προς τον ίδιο, που απεδείχθη ότι είναι πλαστή.

Με τη μία υπόθεση, λοιπόν, πια έχουμε τελειώσει, ο μάρτυρας δεν εμφανίζεται. Το δικαστήριο απέβαλε τον κ. Βλάχο γιατί η εξουσιοδότηση που παρουσίασε ήταν παράνομη. Μένουν τρεις μηνυτές. Ο ένας εμφανιζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στη Σουηδία. Τελικά ζει στο Ντουμπάι και η δουλειά του είναι άλλη. Τώρα κάνει επί μήνες διακοπές στη Σαντορίνη.

Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά», συνέχισε ο κ. Κούγιας.

Τέλος ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα όσα αναπαράγονται από τα ΜΜΕ για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Ο κ. Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά. Μετά θα πρέπει να τρέχετε όλοι να τον αποκαταστήσετε.

Του καταστρέψατε τη ζωή του, την καριέρα του. Θα γίνουν αγωγές και μηνύσεις σε όλους, δικηγόρους, δημοσιογράφους, ψευδομάρτυρες και ψευδοβιασθέντες», κατέληξε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.