«Ανήκω στον...» - Ο Λάκης Γαβαλάς βάζει τέλος στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον

Οι δηλώσεις του σχεδιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ανήκω στον...» - Ο Λάκης Γαβαλάς βάζει τέλος στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον

Το πρωί της Κυριακής 12/6 ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τις φήμες που τον θέλουν να ακροβατεί ανάμεσα σε GNTM και My Style Rocks, μάλιστα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας τόνισε πως ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τηλεοπτικό του μέλλον ο Λάκης Γαβαλάς

«Κάτι θα κάτσει. Εγώ ανήκω τώρα στον ΣΚΑΪ και στο My style rocks. Αν είναι κάτι άλλο γιατί με κάνει πιο ευτυχισμένο και θα αποδώσω καλύτερα και μου δώσουν αυτά που μου αντιστοιχούν γιατί όχι;

Το είχα σκεφτεί μέσα στο μυαλό μου μιας και φέτος στο GNTM θα είναι και μεγαλύτερα μοντέλα ότι θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM. Νομίζω όμως ότι έχει ήδη κλείσει το θέμα».

Μιλώντας για την «παρεξήγηση» για τα όσα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε ότι μίλησε με την Έλενα Χριστοπούλου και δεν υπήρξε παρεξήγηση ποτέ.

«Χθες αγκάλιασα και τις δύο. Η Ηλιάνα θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη.

Η Έλενα Χριστοπούλου ''σφάζει'' με το γάντι το Λάκη Γαβαλά

H Έλενα Χριστοπούλου, για το τηλεοπτικό μέλλον της οποίας ακούγονται πολλές φήμες τον τελευταίο καιρό, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» σήμερα Σάββατο 4/6. Η γνωστή μάνατζερ απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον χαρακτηρισμό «πιόνι» που έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και για το λόγο που δεν έκανε παιδιά.

«Ο Λάκης, για μένα, απαλλάσσεται λόγω αγάπης και σεβασμού. Και μπορεί να με πειράξει κάτι αν αυτό που θα ακούσω μπορεί και να ισχύει ή να έχει μια μικρή αλήθεια. Η Ηλιάνα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πιόνι κανενός.

Και καμία γυναίκα χειραφετημένη που έχει την τσέπη της και το πορτοφόλι της μόνο, που στηρίζεται μόνο στη δυναμική της, δεν μπορεί να είναι πιόνι. Οπότε, απαλλάσσεται λόγω αγάπης», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Τον αγαπώ και τον σέβομαι πάρα πολύ τον Λάκη, αλλά θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι, έχουν το δικαίωμα μιας άτυχης στιγμής».