«Δεν έχω ανάγκη κανένα γκόμενο να...» - Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει σε όλα τα αρνητικά σχόλια στο Instagram

Έδωσε ένα μάθημα στους haters

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχω ανάγκη κανένα γκόμενο να...» - Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει σε όλα τα αρνητικά σχόλια στο Instagram

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποφάσισε να γιορτάσει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ταξίδεψε στην έρημο μαζί με τους φίλους της, Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή, ώστε να χαλαρώσει και να απομακρυνθεί από τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Φυσικά ούσα πολλή ενεργή στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν. Ωστόσο ορισμένοι αποφάσισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους δημόσια.

Απάντηση κόλαφος της Κατερίνας Καινούργιου στα αρνητικά σχόλια στο Instagram

Προφανώς και η παρουσιάστρια δεν θα άφηνε τίποτα να πέσει κάτω και αποφάσισε να απαντήσει δημόσια σε όλα τα αρνητικά σχόλια.

«Αφού πας Τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο – δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», ήταν το σχόλιο.

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανέναν γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ.

Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου - HATERS

''Οι αληθινοί φίλοι δεν χρειάζεται να κρατούν χέρια γιατί...''

H φιλία του Νίκου Κοκλώνη και της Κατερίνας Καινούργιου είναι από τις φωτεινές εξαιρέσεις στο χώρο της showbiz, καθώς όπως είναι γνωστό τέτοιου είδους φιλικοί δεσμοί σπάνια αντέχουν στο χρόνο. Πέρα από την επαγγελματική τους συνεργασία είναι αξιοθαύμαστο το πως στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε δυσκολία της προσωπικής τους ζωής. Πρόσφατα μάλιστα πέρασαν και μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί(δείτε εδώ φωτογραφία τους από την πισίνα).

Η φιλία τους είναι πραγματικά αξιοζήλευτη και ο Νίκος Κοκλώνης παραγωγός και CEO της Barking Well Media ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να εκφράσει την αγάπη του.

Με ένα post αφιερωμένο στη φιλία εξέφρασε τα συναισθήματά του για τους δεσμούς που τους ενώνουν.