Ester Exposito: Ζευγάρι με άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης η ''καυτή'' πρωταγωνίστρια του Elite

Όλες οι φήμες που φούντωσαν μέσω Instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ester Exposito: Ζευγάρι με άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης η ''καυτή'' πρωταγωνίστρια του Elite

Την Ester Exposito την γνωρίσαμε κατά βάση μέσα από την πασίγνωστη ισπανική σειρά του Netflix «Elite». Προτού καλά- καλά κλείσει τα 21, κατάφερε να θεωρείται η πιο διάσημη ισπανίδα στο Instagram, αφού οι εκατομμύρια followers της παραληρούν με την ομορφιά της κάθε φορά που κάνει ένα νέο story ή ανάρτηση. Η νεαρή ηθοποιός βέβαια δεν θέλει να μείνει μόνο εκεί καθώς, όπως ακούγεται ετοιμάζεται να ανοίξει φτερά για το Hollywood.

Η προσωπική της ζωή βρίσκεται συνεχώς υπό αναζήτηση, αφού οι εκατομμύρια φαν της σε όλο τον κόσμο θέλουν να ξέρουν ποιός είναι ο τυχερός. H τελευταία της σχέση ήταν με τον Ουρουγουανό ηθοποιό Nicolas Furtado, που πρωταγωνιστούσε στην επίσης πετυχημένη σειρά του Netflix «El Marginal». Ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιους μήνες είναι χωριστά και η Έστερ φαίνεται να έχει βρει αλλού καταφύγιο...Και δεν είναι το μόνο ζευγάρι της showbiz που χωρίζει στην Ισπανία, αφού πρόσφατα είχαμε και άλλο μεγάλο χωρισμό.

Το σχόλιο στο instagram που φούντωσε τις φήμες για τη σχέση της με άσσο της Ρεάλ

Ένα σχόλιο του Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτω από το τελευταίο ποστ της έδωσε “τροφή” στα social media και “άναψε” τις φήμες για ειδύλλιο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης -προς έκπληξη πολλών- σχολίασε με καρδούλες την τελευταία ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού, στο Instagram.

Οι χρήστες των social media… κινητοποιήθηκαν και συνειδητοποίησαν πως τόσο ο Βινίσιους όσο και η πανέμορφη Ester βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο Μαϊάμι.

Κάπως έτσι, εμφανίστηκαν και οι σχετικές φήμες για ειδύλλιο, με το σχόλιο του Βινίσιους να συγκεντρώνει πάνω από 36 χιλιάδες like.

Το σχόλιο του Βινίσιους κάτω από το post της Ester

Έστερ Εσπόσιτο: Το ελληνικό τατουάζ της Μαρκησίας του Elite «έριξε» το Instagram

Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της Κάρλα στο Elite του Netflix. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της εκεί, η Έστερ Εσπόσιτο εκτόξευσε τις μετοχές της, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να θεωρείται -και δικαίως- ως το next big thing του Ισπανικού κινηματογράφου.

Η 21χρονη ηθοποιός με τους περισσότερους από 28 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram καταφέρνει με κάθε της ανάρτηση να τραβάει τα βλέμματα. Kάτι τέτοιο συνέβη και με την τελευταία της φωτογραφία, η οποία είχε και ελληνικό ενδιαφέρον.

Κι αυτό γιατί η Έστερ αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ στο σώμα της τη νέα της αγαπημένη λέξη από το ελληνικό λεξιλόγιο. Ο λόγος για την «ελευθερομανία», δηλαδή την έντονη και ακαταμάχητη επιθυμία για ελευθερία.

Το τατουάζ της Έστερ στα ελληνικά

TAGS