Πάνω από 100 εκατ. η περιουσία του Γιώργου Τράγκα - Τι βρέθηκε σε θυρίδες

Ακίνητα, αυτοκίνητα, επιχειρήσεις και πολλά άλλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνω από 100 εκατ. η περιουσία του Γιώργου Τράγκα - Τι βρέθηκε σε θυρίδες

Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα φαίνεται πως ξεπερνά τις αρχικές εκτιμήσεις που την έφεραν στα 100 εκατ. ευρώ και πλησιάζει στα 140 εκατ., αφού μόνο η αξία των ράβδων χρυσού που βρέθηκαν σε τραπεζική θυρίδα που διατηρούσε στο εξωτερικό ανέρχεται στο ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Πάνω από 100 εκατ. η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, διευρύνεται ο κύκλος των προσώπων των οποίων η περιουσία δεσμεύτηκε από την Οικονομική Εισαγγελία, αλλά και ο κατάλογος των εμπλεκόμενων προσώπων που συνέβαλαν στην αύξηση της περιουσίας του αποβιώσαντος.

Επιπλέον, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, στο όνομα του Γιώργου Τράγκα και σε εκείνος της συζύγου του βρέθηκαν υπερπολυτελή ακίνητα σε περιοχές - φιλέτα τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας, καταθέσεις και θυρίδες σε τράπεζες, ράβδοι χρυσού, επιχειρήσεις, αυτοκίνητα κτλ (διαβάστε εδώ όλο το πόρισμα).

Πάνω από 100 εκατ. η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Στο φως για πρώτη φορά το σπίτι "κόσμημα" του στο Παρίσι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την περιουσία του, καθώς στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και η περιουσία της συζύγου του την ίδια ώρα που οι "αιχμές" στο πρόσωπό του έρχονται και φεύγουν καθώς ο ετεροθαλής αδερφός του έχει ξεσπάσει φανερά αφού έχει τονίσει πως διασύρεται το επίθετό της οικογένειάς του

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) μέσα από την εκπομπή «Tlive» προβλήθηκε για πρώτη φορά η κατοικία του γνωστού δημοσιογράφου στην Γαλλία.

Το διαμέρισμα «κόσμημα» βρίσκεται μία ανάσα από την Αψίδα του Θριάμβου, ένα από τα διασημότερα γαλλικά μνημεία. Είναι στον τρίτο όροφο ενός ιστορικού κτηρίου στο προάστιο που από τον 18ο αιώνα αποτελούσε το αγαπημένο μέρος των εύπορων ευγενών της εποχής.